Paz. May 19th, 2024

Beyoncé’nin uzun süredir beklediğimiz Renaissance dünya turu başladı. Yıldız, dün (10 Mayıs) dünya turunun ilk ayağı olan Stockholm, İsveç’te sahne aldı. Şarkıcının ikonik stil anlarına eklenecek görünümleri sosyal medyada hızla yayılmaya başladı.

En son 2016’da turneye çıkan yıldızın Renaissance dünya turu, 27 Eylül’de New Orleans’ta sona erecek.

Taylor Swift’in sembolik Eras turu kıyafetlerinden Harry Styles’ın canlı ve neşeli Love On turu görünümlerine kadar, sanatçılar tur kıyafetlerini bir sonraki seviyeye taşıyorlar. Ancak tur kıyafetinde uzman biri varsa, o da Beyoncé’dir.

İşte Beyoncé’nin dünya turunda şimdiye kadar giydiği muhteşem kıyafetler…

Beyoncé, turun ilk gösterisine “Dangerously in Love” ile başladı ve özel tasarım Alexander McQueen tulumu ve Tiffany mücevherleriyle sahne aldı.

Şarkıcı, “I’m That Girl”, “Cosy” ve “Alien Superstar” şarkılarını seslendirmek için gümüş Courrèges tulum ve uzun Gedebe çizme tercih etti.

“Cuff It”, “Energy” ve “Break My Soul” için Beyoncé, baskılı bir David Koma mini elbise giydi.

Yıldızın dördüncü görünümü, “Formation”, “Diva” ve “Run the World (Girls)” performansında giydiği özel bir gümüş Loewe zırhtan oluşuyordu.

Beyoncé ayrıca “Church Girl,” “Get Me Bodied,” “Before I Let Go,” “Rather Die Young,” “Love on Top,” ve “Crazy in Love” performanslarında Balmain inci süslemeli bir bodysuit ve yüksek Stuart Weitzman çizmeler giydi.

Yıldız daha sonra “Plastic Off the Sofa” performansı için stratejik olarak yerleştirilmiş el baskılarıyla parıldayan bir Loewe catsuit giydi.

Şarkıcının diğer kıyafetleri arasında, Stuart Weitzman çizmeleriyle eşleştirdiği, yüksek görünürlükten ilham alan özel bir Mugler bodysuit yer alıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen