Pts. May 6th, 2024

Borusan Lojistik, memleketler arası kara nakliyeciliği hizmetleri ortasına yeni eklediği B-Yol projesiyle; e-ticaret lojistik hizmetlerini başlattı ve Türk ihracatçısının eserlerini Almanya ve İngiltere’ye taşımaya başladı.

Borusan Küme şirketlerinden Borusan Lojistik, tedarik zincirinin her halkasında müşterilerinin talep ve muhtaçlığına en uygun tahlilleri geliştirip, gerçekleştirdiği operasyonlarla müşteri gereksinimine özel tahliller sunuyor. Borusan Lojistik, Almanya ve İngiltere’de dünyaca ünlü bir e-ticaret sitesi üzerinden Türkiye’den satış yapanların, ilgili ülkelerdeki depolara eser teslimatına ait tüm lojistik servis gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor.

İş Birliği Nasıl İşleyecek?

Borusan Lojistik, gereçlerin gideceği depolara uygun biçimde planlayacağı ve aktifliğini artıracağı parsiyel yüklerin, belli günlerde Türkiye’den gümrük çıkış ve Almanya/İngiltere gümrük varışlarını da sağlayarak, projenin odağına aldığı e-ticaret sitesi için bu kadar sık parsiyel çıkış yapan az sayıda firmadan biri olacak.

Müşteriler rezervasyon, fiyat alma, statü takibi süreçlerini web tabanlı portal üzerinden elektronik olarak halledebilecekler.

B’yol ile eserler Borusan Lojistik garantisiyle Almanya ve İngiltere’ye ulaştırılıyor

Almanya ve İngiltere depoları üzerinden FBA hizmeti almak isteyen ve oradaki depoya bu eserleri nasıl ulaştırırım diyen satıcılar için B’yol uygulamasını hayata geçiren Borusan Lojistik, B’yol ile satıcıların eserlerini direkt teslim alıyor ve Borusan Lojistik teminatıyla Almanya ve İngiltere depolarına süratle ulaştırıyor. Ayrıyeten, teslimat randevu tertibi ileri tarihli randevular için planlanabilirken yurtdışı depolama, paletleme ve palet etiketleme süreçleri için sağlam tahliller de sunuluyor.

“Öncü Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz”

Yaptıkları iş birliği hakkında görüşlerini bildiren Borusan Lojistik Hizmetleri Genel Müdürü Serdar Erçal, “Borusan Lojistik olarak, bugüne kadar Türk e-ticaret pazarında kazanmış olduğumuz tecrübeyi milletlerarası pazarda da kullanmaya başladık. Müşterilerimiz bundan sonra yurtdışı gönderimlerini Borusan garantisiyle yapabilecek. Bunun yanında aldığımız YYS sertifikası ve Müsaadeli Gönderici yetkisi ile müşterilerimize büyük avantajlar sağlarken tüm sürece bakıldığında sunduğumuz imkanlar ve kolaylıklar müşterilerimizin rakiplerinden daha önde olmalarına imkan veriyor. Yaptığımız bu kıymetli iş birliği Borusan Lojistiğin hem e-ticaret alanında hem de milletlerarası pazarda büyüme stratejisi ile birebir örtüşüyor. Bundan sonra da kesimimizde öncü ve inovatif çalışmalar içinde olmaya devam edeceğiz.” dedi

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen