Sal. Nis 30th, 2024

Marka kampanyası “Unexpected Wonders” (Beklenmedik Mucizeler) şaşırtmaktan asla vazgeçmeyen ve Bulgari için sonsuz bir ilham kaynağı olan Roma’da çekildi. Sıradan şeylerin de olağanüstü olabileceğini vurgulayan kampanya en küçük, en yalın ayrıntılardan kaynaklanan neşeyi içten bir şekilde hissetmeye davet ediyor.

Bulgari, mücevher ve saat kreasyonlarında sıklıkla bir araya geldiği Anne Hathaway ile güçlerini birleştiriyor. Mücevher evinin Akademi Ödüllü aktris Anne Hathaway ile bir araya geldiği reklam kampanyasında, güçlü ve çok yönlü kişilikleri yansıtmakta uzmanlaşmış fotoğrafçı Dan Jackson ile çalışıldı.


Dan Jackson imzalı görüntülerin yanı sıra Anne Hathaway, Akademi ödüllü Paolo Sorrentino tarafından yönetilen, ünlü yönetmenin Bulgari ile ilk işbirliğinin meyvesi olan filmde de başrolü üstleniyorlar.

Anne Hathaway görkemli High Jewelry tasarımların yanı sıra Serpenti koleksiyonunun zarif mücevherleri ve zamansız saatleriyle görüntüleniyor. Sanat eseri niteliğindeki High Jewelry parçalarla sofistike bir görünüm sergileyen Anne Hathaway, Serpenti simgesini güvenle desteklerken her parçanın mükemmel uyumunu simgeliyor.


Küçük ve büyük harikaları deneyimleyen Anne Hathaway, büyülü bir çiçek yağmuru ve Roma’nın ihtişamının nefes kesen manzarasını keşfediyor ve aynı zamanda Bulgari koleksiyonlarının harika mücevherleri eşliğinde tatlı hatıralara dalarak, palazzo’nun görkemli odalarında dans ederek özgürlüğün tadını çıkarıyor.


Bu bir reklamdır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen