Paz. May 5th, 2024

Cildimizdeki ve saçımızdaki yağ bezleri doğal olarak yağ üretir. Bu yağ, cildimizi nemlendirir, kurumasını ve çok hızlı yaşlanmasını ve ışığının sönmesini engeller. Ama 30’lu yaşlardan itibaren bu yağları azar azar kaybetmeye başlarız. Sağlık deyince aklımıza ilk gelen markalardan biri olan TheLifeCo, cildimizde ve saçımızda kaybettiğimiz ne varsa tamamlamak ve eski ışıltısına geri döndürmeyi amaçlıyor. Skinfood ve Hairfood serileri, “Değerli yağlarla canlı parlak bir cilt ve saçlar” mottosuyla, nesilden nesile kullanılan en saf içerikler ile günlük bakım ritüelinize yenilik getiriyor.

Her biri yüzde yüze varan oranda saf yağlarla formüle edilen kremler, maskeler, vücut yağları ve şampuanlar, berrak, sağlıklı, parlak ciltler ve saçlar vadediyor.

TheLifeCo HairFood Doğal Cilt Bakım Ürünleri Serisi

Doğal Cilt Bakım Yağı 150ml
Cildin nem dengesi ve esnekliğine destek için formüle edilen bakım yağının yüzde 96 doğal içeriği, zeytinyağı, çörek otu yağı, susam yağı, nane yağı, organik Hindistan cevizi yağı, biberiye yağı ve Hint yağı içeriyor.

Doğal Bronzlaştırıcı Yağ 150ml
Organik hindistan cevizi yağı, kakao yağı, havuç yağı, zeytinyağı, susam yağı içeren bronzluk yağı, cilde sadece doğal bronzluk değil, dengeli nem ve esneklik de kazandırıyor.

Doğal Cilt Bakım Kremi 100ml
Organik hindistan cevizi yağı, avokado yağı, zeytinyağı içeren yüzde 97 oranında doğal cilt kremi, hızlı emilen formülü ile cildin nem dengesini düzenliyor.

TheLifeCo HairFood Doğal Saç Bakım Ürünleri Serisi

Doğal Şampuan 250ml
Yüzde 96 doğal içeriği ile doğal şampuan, argan yağı, tatlı badem yağı, çörek otu yağı, buğday proteini, provitamin B5, E vitamini içeriyor. Saçlara dolgunluk, parlaklık, canlılık ve dayanıklılık veriyor.

Duş Öncesi Onarıcı Doğal Saç Maskesi 200 ml
Zeytinyağı, seha butter, hint yağı, buğday proteini, provitamin B5, E Vitamini içeren doğal saç maskesi, duş öncesi yoğun onarım için formüle edilmiş. Saç ve saç derisini yenileyici, saç onarıcı, yapılandırıcı etkisi olan provitamin B5 ve E vitamini ile saç ve saç derisini nemlendiriyor, saç tellerinin yumuşak olmasına ve ışıldamasına yardımcı oluyor.

Duş Öncesi Onarıcı Doğal Saç Maskesi 20ml şase
Her biri tek kullanımlık olan saç maskesi, zeytinyağı, shea yağı, Hint yağı, buğday proteini, provitamin B5, E Vitamini içeriyor. Duş öncesi saçlarda ve saç derisinde yoğun onarım sağlıyor.

Doğal Saç Bakım Yağı 100ml
Kurumuş, yıpranmış, eski parlaklığını kaybetmiş saçlar için geliştirilen bakım yağı, Hem yıpranan saçları hem saç derisini hem de kırık saç uçlarını onarıyor. Ağırlaşma yapmayan yüzde 97 doğal formülü, organik Hindistan cevizi yağı, avokado yağı, argan yağı, hint yağı, zeytinyağı içeriyor.

Değerli Yağlar Serisi Doğal Saç Bakım Yağı 12ml şase
Yoğun saç bakım maskesi ve duş sonrası nemlendirici bakım için kullanılabiliyor. Yüzde 97 doğal formülü saçta ağırlaştırma yapmıyor. Organik hindistan cevizi yağı, avokado yağı, argan yağı, hint yağı, zeytinyağı içeriyor

Onarıcı& Şekillendirici Durulanmayan Doğal Saç Bakım Kremi 200 ml
Hint Yağı ve zeytinyağı içeren yüzde 96 doğal yeni saç şekillendirici kremi, içeriğindeki nem tutucular ve değerli yağlar sayesinde yıpranmış ve nem dengesi bozulmuş saçları onarıyor ve yumuşatıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen