Çar. Eki 16th, 2024

  • 2025 küresel stratejileri kapsamında, toplumsal sorumluluk, etraf şuuru ve sürdürülebilirlik alanlarında yatırım yapmaya devam eden DPDHL küme, Türkiye’de DHL Supply Chain bünyesinde yaptığı projelerle de dikkat çekiyor.
  • DHL Supply Chain Türkiye 2021 yılı boyunca 6 farklı toplumsal sorumluluk projesine imza attı.
  • Çocuklardan, etrafa, engelli bireylerden, sokak hayvanlarına kadar birçok gereksinim sahibi can’a dokunan DHL Supply Chain Türkiye, yeni senede de projelerini genişleterek devam ettireceklerinin altını çizdi.

Global lojistik bölümünün önder markası DHL’in, tedarik zinciri ve lojistik hizmetleri şirketi DHL Supply Chain Türkiye, etrafa ve beşere hürmet siyasetiyle sürdürdüğü farklı toplumsal sorumluluk projeleriyle isminden kelam ettiriyor. Daha yaşanabilir bir etraf ve toplumsal sorumluluk şuuruyla ilerlettiği projelerinde çocukları, hayvanları ve çevreyi merkezinde tutuyor.

DHL Supply Chain Türkiye İnsan Kaynakları Yöneticisi Bora Beşir: “İnsan ve etraf odaklı dayanaklarımızı, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde gereksinim sahiplerine ulaştırıyoruz.”

DHL Supply Chain Türkiye, yıl uzunluğu süren toplumsal sorumluluk projelerinin yanı sıra dönemsel çalışmalara da takviye veriyor. Şirket, yaz ayları boyunca “atma tamir olsun” mottosuyla meskenlerdeki kırık yahut kullanılmayan oyuncakların çöpe gitmesi yerine tamir edilerek bir sivil toplum kuruluşu vasıtasıyla kimsesiz çocuklara ulaşmasını sağladı. Okula dönüş periyodu müddetince muhtaçlık sahiplerine kırtasiye ve kıyafet dayanağı sağlayan DHL Supply Chain Türkiye, Koruncuk Vakfı’nın takviyesiyle kız çocuklarının üniversite hayallerinin kapısını aralamak üzere İstanbul Maratonu’na da iştirak sağlandı.

Çevre alanında da projelerine devam eden kurum tarafından, geçtiğimiz yaz aylarında, ülkemizin farklı noktalarında çıkan ve çok sayıda insan ve hayvanla birlikte ekosisteme de büyük ziyan veren yangınlardan sonra, TEMA iş birliğinde fidan bağışı yaptı. DHL Supply Chain Türkiye İnsan Kaynakları Yöneticisi Bora Beşir, mevzuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Gerek süreklilik arz eden gerekse dönemsel olan toplumsal sorumluluk çalışmalarımız kapsamında muhtaçlık sahiplerine gerçek bir formda ulaşmayı önemsiyoruz. Bu çerçevede iş birliği yaptığımız sivil toplum kuruluşları, projeye nazaran farklılık gösteriyor.” halinde konuştu.

Yıl uzunluğu patili dostlara mama ve mavi kapaklarla tekerlekli sandalye takviyesi;

DHL Supply Chain Türkiye, Covid sebebiyle bu sene, artık klasikleşen hayvan barınağı kurma projesine orta vermek durumunda kaldı. Kurum içerisindeki gönüllülerden oluşan takımlarıyla her sene barınak muhtaçlığı bulunan hayvanlara sığınma alanları yaratan DHL bu sene de her şeye karşın hayvanları unutmadı ve tesislerine koyduğu kumbaralarda toplanılan mamalarla patili dostlara takviye verdi. Bu takviyesi toplumsal medyadan da duyurarak, kampanyaya dönüşmesini sağladı. Bu dayanağı yıl uzunluğu devam ettiren DHL Supply Chain Türkiye, tekrar yıl boyunca sürecek olan öbür bir projeyle mavi kapakların toplanarak bir sivil toplum kuruluşu aracılığıyla ortopedik engelli bireylere tekerlekli sandalye alınmasında rol oynadı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen