Pts. May 20th, 2024

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, geçen hafta yaşanan şiddetli yağış ve fırtınada çalışan belediye işçisi ile bir ortaya geldi.
Kemer Belediyesi Hizmet Alanında işçiyle bir ortaya gelen Belediye Lideri Topaloğlu, geçen hafta meteoroloji tarafından Kemer için verilen kırmızı kod ihtar sonrası alanda gece gündüz çalışan belediye çalışanına teşekkür etti.
Başkan Topaloğlu, şiddetli yağış ve fırtınada Kemer genelinde yaşanan kimi olumsuz durumlara anında müdahale eden belediye işçisinin canla başla çalıştığını söyledi.
Personelin şiddetli yağış ve fırtınada vatandaşların muhtaçlıklarını süratli bir formda giderdiğini anlatan Topaloğlu, “Şiddetli yağış günü verdiğiniz emeklerden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Meskeninize gitmediniz ve vatandaşın yardımına koştunuz. Yağmur çamur demeden çalıştınız. İlçemiz genelinde mazgallarda temizlikten tutun da bahçesini su basan konutlarda su pompalarıyla suyu tahliye ettiniz. Büyük bir aksiliğe mahal vermediniz. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen