Cts. Nis 27th, 2024

Yaklaşan Galaxy S23 FE için resmi gibi görünen bir tanıtım görseli internete sızdırıldı. Görüntüde genel tasarım ile bir sonraki Fan Edition modelinin kullanacağı dört renk seçeneği görülüyor. Görsel ayrıca Samsung’un Galaxy S9 serisinden hatırlayacağımız mor rengi de içeriyor.

Galaxy S23 FE, düz panellere ve ayrı kamera kesiklerine sahip ve yine dört renk seçeneği bulunuyor: Menekşe/mor, grafit, beyaz ve limon/nane yeşili.

Bu renklerin resmi isimleri tam olarak belli değil, ancak ne olursa olsun Galaxy S23 FE’nin parlak bir yüzeye ve arka panelin rengiyle eşleşen üç arkaya bakan kameranın etrafında metalik halkalara sahip olduğu görülüyor.

Samsung, Galaxy S23 FE için fiyatlandırma detaylarını henüz onaylamamış olsa da cihazın Galaxy A54’ten daha pahalı ve esas Galaxy S23 modelinden daha ucuz olmasını bekliyoruz.

Özünde, Fan Edition modelinin Galaxy S23’e göre daha ucuz bir alternatif olması gerekiyor. Ayrıca mevcut nesil serisinden değil, üst düzey bir yonga seti, yani bir Exynos 2200 ve/veya Snapdragon 8 Gen 1 SoC kullanması bekleniyor.

Diğer özellikler arasında 120Hz yenileme hızına sahip 6.4 inç AMOLED ekran, 128 ve 256GB depolama seçenekleri, 4,500mAh pil ve 50MP + 8MP (ultra geniş) + 12MP (telefoto) kamera bileşimi yer alabilir.

Samsung’un, Galaxy S23 FE’yi yıl sonundan önce piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak bazı pazarlarda cihaz 2024 yılının ilk çeyreğinde de satışa sunulabilir. Sızan bu görselin yanı sıra, Koreli şirket Galaxy S23 FE’yi yanlışlıkla İspanyol Samsung Pay portalında listeleyerek telefonun adını ve mobil ödeme platformuyla uyumluluğunu doğruladı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen