Cts. Nis 27th, 2024


Türk Telekom’un, oyun ekosistemini internet ve çeşitli fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON’un düzenlediği GAMEON VALORANT Turnuvası, 16 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen ‘Büyük Final’ ile son buldu. 250 ekibin birbirinden heyecanlı müsabakalarına sahne olan turnuvanın finalinde Galatasaray Espor’u 3-1 mağlup eden HOWL Espor şampiyon oldu.

 Türkiye’de oyunun ve oyuncunun muhtaçlık duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom GAMEON, yenilikleriyle oyun ekosistemine katkı sağlamaya devam ediyor. GAMEON tarafından düzenlenen GAMEON VALORANT Turnuvası büyük ilgi topladı. 1500’den fazla oyucunun başvurduğu turnuvada açık elemelerle birlikte toplam 250 grup kıyasıya gayret etti. İki açık elemeden geçen kadrolar küme evresine yükseldi. Galatasaray Espor, 2L8, HOWL Espor ve Ranked Demons ekipleri küme kademelerinde rakiplerini geride bırakarak yarı finale kalmaya hak kazandı. Yarı finalde rakipleri 2L8 ve Ranked Demons’u yenen Galatasaray Espor ile HOWL Espor, ESA Espor Arena’da fiziki olarak düzenlenen ‘Büyük Final’de karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen karşılaşmada Galatasaray Espor’u 3-1 mağlup eden HOWL Espor, şampiyonluğa ulaştı. ESA Espor Arena’da oynanan çekişmeli çabayı yerinde takip eden yüzlerce oyunsever büyük heyecan yaşadı. 

 

Turnuva heyecanı sahnenin dışına taştı

GAMEON VALORANT Turnuvası’nın büyük finalinde gerçekleştirilen birbirinden özel etkinlikler oyunseverlerin seyir zevkini katladı. Fire Flux Espor grubunun oyuncusu Wo0t ile 1v1 turnuva fırsatıyla eşsiz bir tecrübe yaşayan iştirakçiler, sürpriz ikramlar ve daha birçok aktiviteyle gün uzunluğu keyifli vakit geçirdi. Turnuvada derece elde eden ekipler toplam 200 bin TL mükafatın sahibi oldu. İmza attığı işlerle Türkiye’deki oyun ekosistemine ve oyunculara büyük bedel katan GAMEON, oyuncuları ve oyunseverleri yeni turnuvalarda bir ortaya getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen