Cum. May 17th, 2024

Kurulduğu 2000 yılından itibaren insanların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda güvenle kendileri olmalarına yardım ederek kozmetik ve makyaj dünyasında yüksek standartlar belirleyen Armani Beauty, mükemmel bir uyum içerisinde çalışmak üzere Gamze Tekin Alp ile iş birliğini bildirmekten mutluluk duyuyor.

Bu iş birliği kapsamında, Armani çekimlerinde Gamze Tekin Alp’in Armani Beauty’nin makyaj sanatçısı olması ve dijitalde sene boyunca içerik üretmesi hedefleniyor.

Güzelliğin önce içten geldiğine inanan ve kreasyonlarını bireyin kişiliğini gizlemek veya saklamak için değil, onu ortaya çıkarmak için yapıldığını vurgulayan Giorgio Armani, sıra dışı kokuları, hafif fondötenleri ve göz alıcı rujları ile vazgeçilmez olan Armani Beauty, farkını yaşatmaya devam ediyor.

Gamze Tekin Alp, 15 sene önce, sahne ve tiyatro makyajı eğitimi alarak başladığı kariyerine, 12 yıldır da profesyonel makyaj sanatçısı olarak sürdürüyor. Moda, reklam ve televizyon gibi alanlarda modeller ve celebrityler ile çalışma konusunda deneyimli olan Gamze Tekin Alp, bir yandan da makyaj öğrenmek isteyenlere de eğitim veriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen