Sal. May 21st, 2024


Her zevke ve muhtaçlığa hitap eden geniş eser yelpazesiyle öne çıkan Zirve Home, okula dönüş periyoduna özel genç odası kampanyası ile müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İşlevsel tahlilleri estetik tasarım ayrıntılarıyla bir ortaya getiren Zirve Home Genç Odası Koleksiyonları, özgün ve yenilikçi çizgileri ile dikkati çekiyor.

Romantik, eğlenceli, doğal, şık ya da çağdaş olmak üzere birçok farklı ruhu yansıtan Zirve Home’un yenilikçi dizaynları, yeni okul periyodunda gençlere motivasyon kaynağı oluyor. Genç odası için gereksiniminiz olan her şeyi kadro olarak bir ortada sunan koleksiyonların yanı sıra; başka farklı satın alabileceğiniz gardırop, karyola, baza, şifonyer, komodin, kitaplık, çalışma masaları, tamamlayıcı mobilya ve aksesuarlar da Zirve Home’da yer alıyor. Rahat, estetik ve kullanışlı ayrıntılarla, gençlerin gücünü yükseltecek genç odası grupları ve tamamlayıcı dekor eserleri ile Zirve Home, varlıklı çeşitlilikte bir koleksiyon sunuyor.

Fonksiyonel ve özgür bir stili yansıtan Lavoro, romantik esintileri hissettiren Coco, tabiatın gücünü taşıyan Gray, çağdaş ve şık tarzıyla fark yaratan Sanluca, minimal tasarım çizgisi ve fonksiyonelliği ile öne çıkan Orenda Koleksiyonu ile her gencin üslubuna ve beğenisine hitap eden bir genç odası kadrosu bulunuyor. Gençlerin kendilerine özel ömür alanları oluşturmaları için her ayrıntı düşünülerek tasarlanmış koleksiyonlar Zirve Home mağazaları ve web sitesinde yerlerini alıyor. 

Farklı zevklere hitap eden birbirinden hoş genç odası koleksiyonlarına, Zirve Home mağazalarından ve tepehome.com.tr’den ulaşabilirsiniz. Genç odalarında en çağdaş ve özgün dizaynlara avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Zirve Home’un Okula Dönüş Kampanyasını kaçırmayın!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen