Çar. May 15th, 2024

Google’ın Pixel 8 modellerinin beklenen lansmanına hala aylar var. Ancak, görünüşe göre birisi Pixel 8 Pro’nun bir prototipini edinmeyi başarmış ve ön ve arka yüzünün fotoğraflarını çekmiş.

Görüntüler ilk olarak Reddit’te bir kullanıcı tarafından paylaşıldı ve daha sonrasında ise silindi. Ancak, görüntüler Droid Life da dahil olmak üzere internetin her yerinde çoğaltıldığı için o noktadan sonra iş işten geçti.

Yeni fotoğraflar, telefonun arka flaşının altına yerleştirilen yeni sensörü bir kez daha gösteriyor. Daha önceki bir sızıntıda, bu sensörün kişinin kafası için bir tür sıcaklık algılayıcı olduğu belirtilmişti. Daha önce doğrulanmamış başka bir sızıntıda ise, fotoğrafta görülen üç arka kamera arasındaki ana kameranın, 50MP ultra geniş sensör ve 48MP telefoto kamera ile birlikte 64MP Sony IMX787 sensör olacağı belirtilmişti.

Ekranda gözüken önyükleyici, Pixel 8 Pro’nun içinde neler olabileceği hakkında daha fazla ayrıntı veriyor. Buna 12GB Samsung LPDDR5 RAM ve SK Hynix’ten 128GB yerleşik UFS depolama alanı da dahil. Ayrıca ekranda “ripcurrent” adlı bir şeye görünüyor. Bu, Google’ın hem Pixel 8 hem de Pixel 8 Pro’da olması beklenen üçüncü nesil Tensor in-house mobil çipinin kod adı olabilir.

Gönderisi silinmeden önce, Pixel 8 Pro’nun fotoğraflarını yükleyen Reddit kullanıcısı, telefonu test için Google’daki cihaz ekibinden aldığını söyledi. Bir gizliliği ihlal etmeye karar verdiği oldukça açık. Google’ın bu fotoğrafları yayınladığı için bu kişinin peşine düşmesi de muhtemel.

Önümüzdeki haftalarda ve aylarda Pixel 8 serisi telefonlar hakkında muhtemelen daha fazla şey duyacağız. Genellikle yeni amiral gemisi Pixel telefonlar, diğer bazı Google donanım cihazlarıyla birlikte Ekim ayı civarında satışa sunuluyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen