Paz. May 5th, 2024

Eğer Apple’ın yeni FineWoven iPhone kılıflarının ne kadar iyi olduğunu merak ediyorsanız, iFixit’in yeni incelemesi, bu konuda oldukça detaylı bir şekilde bilgi veriyor. iFixit, yeni kılıflardan birini mikroskop altına alarak acı sos ve kahve gibi lekelere nasıl dayandığını test etti, onu parçalara ayırdı ve bütün bu işlemler boyunca bol miktarda fotoğraf çekti.

Bu fotoğrafların arasında, kumaşın inanılmaz derece yakınlaştırılmış çekimleri de bulunuyor. Örneğin iFixit CEO’su Kyle Wiens, X üzerinde yaptığı bir paylaşımda, kumaşın üzerinde siyah bir çizgi gibi gözüken bir insan saçının bulunduğu bir fotoğraf paylaştı. Başka bir fotoğraf, kumaş bir bıçakla kesildiğinde liflerin nasıl etkilendiğini gösteriyor.

Ayrıca iFixit, yeni kılıfları leke testine de tabi tuttu. Bir damla kahve “çok fazla iz bırakmadan” kayboluyor. Ancak yağlı bir başparmak, iFixit’in o noktaya bir miktar deterjan sürmesinden sonra bile leke bırakıyor.

Kılıfın sökülmesi konusunda ise iFixit kılıfı ikiye kesti ve yırttı. iFixit’in belirttiğine göre kılıfta birden fazla katman bulunuyor: “FineWoven kumaş, gri köpük, sert plastik tabaka, MagSafe donanımı/beyaz köpük, başka bir sert plastik tabaka ve son olarak FineWoven kumaştan bir iç katman.” Ayrıca iFixit, yan şeritlerin arkadaki kumaştan daha dayanıklı olan “FineWoven dokumaya” sahip olduğunu da buldu.

iFixit’in incelemesine göre, Apple’ın yeni FineWoven kılıfları çok uzun süreli bir kullanım sunamayabilir gibi gözüküyor. Ancak etkileyici renkleri, uzun yıllar boyunca kullanılamayacak olsa bile ürünü tercih etmek için bir sebep olabilir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen