Sal. May 7th, 2024

Söylediği türkülerle adından söz ettiren Güler Işık 2015 yılında yakalandığı meme kanserini atlattıktan sonra, hastalığının yeniden nüksettiğini açıklamıştı. Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendiğini sosyal medyadan duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden usta sanatçı Güler Işık ikinci kez yakalandığı kanseri yenmeyi başardı. Sahneleri bırakmak zorunda kalan 56 yaşındaki usta sanatçı geçtiğimiz yıl hastalığının yeniden nüksettiğini açıklamıştı.

Güler Işık 56 yaşında ikinci kez kanseri yendi

İKİNCİ KEZ KANSERE YAKALANAN USTA SANATÇIDAN SEVİNDİREN HABER!

Işık, ikinci kez kanseri yendiğiniz müjdesini Instagram hesabından yayınladığı videoyla duyurdu. Zorlu günleri geride bırakan Güler Işık; “Sizlere müjdeli bir Haber vermek istiyorum. Çok şükür filmlerim temiz çıktı, her şey normal. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Doktorlarıma teşekkür ediyorum. İlaç tedavim devam edecek ama iyiyim.” ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Usta sanatçının verdiği haber sonrası sevenlerinden yorum ve beğeni yağdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı; “Çok sevindim Rabbim bütün hastalara şifa versin çooooook güzel haber öpüyorum canım”, “Âmin âmin âmin inşallah çok sevindim senin adına Allah’ım bir daha göstermesin Allah’ım dermansız dert vermesin bu arada beyaz başörtü çok güzel yakışmış hanım kızım”, “Çok geçmişler olsun Allah şifalar versin”, “Gözünüz aydın Allah tüm bekleyenlere müjdeler nasip eylesin”, “Rabbim Şafii ismi ile şifalar diliyorum” yorumunda bulundu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen