Sal. May 14th, 2024


Ilgaz Belediyesi kültür seyahatleri devam ediyor. 14 Eylül akşamı bayanlar için son otobüslerin kalkacağı kültür seyahatleri ERKEKLERE yönelik olarak devam edecek. 

Erkekler için birinci aracı 17 Eylül 2023 Pazar günü kaldıracaklarını söyleyen Ilgaz Belediye Lideri Mehmed Öztürk seyahatlerle ilgili açıklamasında şu noktalara değindi:

“Konya, Bursa ve Çanakkale üzere kültürel açıdan kıymetli vilayetlerimize gitme imkanı bulamayan vatandaşlarımıza yönelik seyahatlerimiz geçen sene olduğu üzere bu sene de devam ediyor. Geçen sene Konya vilayetine seyahatimizi gerçekleştirmiştik. 

Bu sene Bursa ve Çanakkale vilayetlerine yaptığımız; halkımızın büyük ilgi ve beğenisiyle karşılanan seyahatlerimize devam ediyoruz. Eylül ayı itibariyle başlattığımız kültür seyahatlerinde 460 hanım kardeşimizi BURSA ve ÇANAKKALE vilayetlerine fiyatsız bir formda götürmüş bulunmaktayız. 

ŞİMDİ SIRA ERKEKLERDE diyerek 17 Eylül’den itibaren erkekler için otobüsleri kaldırmaya başlayacağız. İlçemizde ikamet eden 18 yaş üstü tüm erkeklerin katılabileceği biçimde BURSA-ÇANAKKALE seyahatlerimize kayıtlar devam ediyor. Seyahatlerimiz hakkında 0 376 416 10 03 no’lu telefonumuzu arayarak bilgi alabilir, belediyemize başvurarak kayıt yaptırılabilirsiniz.” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen