Cum. May 3rd, 2024


İnfo Yatırım, kaçırılmayacak bir tertiple yatırımcılarla piyasa uzmanlarını Borsa İstanbul’da “İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları” etkinliğinde 23 Eylül Cumartesi günü bir ortaya getiriyor. Uzmanlar aktiflikte, ‘halka arzlarda dikkat edilmesi gerekenler,’ ‘algoritmik işlemler’ ve bilhassa kişisel yatırımcıların en çok geliştirilmesi gereken istikameti olan ‘yatırımcı psikolojisi’ konusunda pahalı bilgiler paylaşacak. Yatırımcılar, iktisat ve piyasalar hakkında kıymetli görüş ve değerlendirmelerin aktarılacağı İnfo Yatırım’ın tertibine ‘ücretsiz’ katılabilecek.

 

Sermaye piyasalarında 33 yıllık tecrübesi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin esaslı aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yatırım ekosisteminin daha şuurlu ve donanımlı olması ismine sorumluluk üstlenmeye devam ediyor. İnfo Yatırım bu maksatla bir yandan ürettiği nitelikli içerikleri tüm irtibat kanallarından yatırımcılarla paylaşırken bir yandan da yatırımcıları piyasa uzmanlarıyla bir ortaya getirerek değerli bir muhtaçlığı karşılıyor. İnfo Yatırım, klasik olarak bu yıl da yatırımcılarla piyasa uzmanlarını 23 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Borsa İstanbul’da bir ortaya getirecek. Borsa İstanbul’da düzenlenecek aktiflikte, finans ve piyasa uzmanları yatırımcılara, dünya ve Türkiye iktisadı ile borsa başta olmak üzere sermaye piyasalarına ait görüş, teklif ve değerlendirmelerini aktaracak.

 

Algoritmalar ve yatırımcı psikolojisi

Geçen yıl 500’ün üzerinde iştirakçinin yer aldığı, İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşması’na bul yıl ilginin daha da artması bekleniyor. Buluşmada, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz ‘Yüksek Enflasyon Ortamında Borsa’, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Güler ‘Halka Arzlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler’, Ergün Tekgül ‘Vadeli Piyasalar ve Algoritmik İşlemler’ mevzu başlıklarıyla aktiflikte yer alacak. Yatırımcı Buluşmaları’nın başka konukları Analist Selçuk Gönençler ‘Borsa İstanbul’da Trend ve Yatırımcı Psikolojisi’ ve Yunus Şahin ise ‘Portföy İdaresi ve Yatırım Psikolojisi’ni konuşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen