Cts. Nis 27th, 2024

Hediye verme sanatının inceliklerini vurgulayan Ipekyol Cosmetics koleksiyonu zarif ve mistik kokuların duyusal etkisi ile bakım ritüellerinize farklılık katmayı ve yaşam alanınızın atmosferini değiştirmeye devam ediyor.

Ipekyol’un kişisel bakım ve ev kozmetiği olarak iki farklı ürün grubunda sunduğu Ipekyol Cosmetics koleksiyonu; 1-30 Mayıs tarihleri arasında İstinyePark’da yer alacak Pop-Up Store’da Anneler Günü hediye alışverişlerine farklı bir bakış açısı getirecek. Ipekyol Cosmetics koleksiyonu; Kişisel Bakım Hediye Setleri, Kolonya + El kremi Hediye Setleri, Ev Kozmetiği Hediye Setleri ile en iyi hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Mimar Eda Yetiş tarafından tasarlanan interaktif Pop-Up Store’da Ipekyol Cosmetics Koleksiyonu’nun beş duyu aracılığıyla deneyimlenmesi amaçlanıyor. Birbiriyle iç içe geçen kübik formlar ile tasarlanan interaktif Pop-Up estetik bir bakış açısıyla koleksiyonu yeniden yorumluyor. Duyularla başlayan bir yolculuğun tasvir edildiği Pop-Up’da yer alan 3D dijital eserler aracılığıyla çiçeklerin yaşam döngüsünü izleyebilme; meltem esintisi, yaprak hışırtısı gibi orman seslerine ait unsurların eşlik ettiği doğanın senfonisine tanıklık edebilme imkanı sunuyor. Çiçek Tasarımcısı Yunus Karma’nın floral enstalasyonlarının yanı sıra, farklı noktalarda konumlandırılan kolonya deneyimleme alanlarında dokunma, gün boyu servis edilecek lezzetli ikramlarla ise tatma duyusunu harekete geçiriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen