Cts. Nis 27th, 2024

iPhone 15 Pro Max , ön siparişlerin başlamasının üzerinden bir saat bile geçmeden tamamen tükendi ve çoğu renk ve seçenek için 2-3 haftalık bir bekleme süresi verilmeye başlandı.

Öte yandan, ön satış sırasında alamadıysanız, genel satışların başlayacağı önümüzdeki Cuma günü şansınızı denemeniz ya da bu cihaza sahip olmak için en azından Ekim ayına kadar beklemeniz gerekecek.

Şu andan itibaren 5-7 gün içinde mevcut olan tek seçenek, en azından ABD Apple Store sitesinde 512 GB’lık Mavi Titanyum iPhone 15 Pro Max. İlginç bir şekilde, 22 Eylül için hala tüm renklerde ve depolama kapasitelerinde bir iPhone 15 Pro alabilirsiniz.

iPhone 15 standart seçeneklerinden birini temin etmek çok daha kolay, zira neredeyse tüm modeller ön siparişe açıldı ve 22 Eylül’de teslim alınabilecek. Standart iPhone modelleri iPhone döngüsü boyunca genellikle daha iyi performans gösterse de Apple’ın satışlarını iPhone 15 Pro Max’e odaklaması ilginç.

Geçen yılki nesilde tedarik zinciri sorununa ve Çin’deki en büyük iPhone fabrikasındaki isyanlara rağmen, her iki Pro sürümü de aynı özellikleri sunduğu için tükendi.

Bununla birlikte Apple, Pro Max modellerinden daha fazla gelir elde edebilecek olsa da şirket bir diğer önemli versiyon olan daha küçük Pro modeline zarar veriyor olabilir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen