Cts. Nis 27th, 2024


Kayalar Kimya, ahşap boya ve verniklerinin yanı sıra KayaColl, KayaTherm, KayaPur, KayaPren, KayaSit, KayaSil, KayaFlex markalarıyla birinci sefer tanıtacağı endüstriyel tutkal çeşitleriyle bu yıl 30 Eylül- 3 Ekim tarihleri ortasında gerçekleşen Intermob Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

 

Kimya sektörünün başkan şirketlerinden Kayalar Kimya, 30 Eylül- 3 Ekim 2023 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Intermob Fuarı’na katılacak. Mobilya yan sanayi ve aksesuarları, orman eserleri ve ahşap dalının önde gelen fuarı olan Intermob’a bu yıl 15. sefer katılan Kayalar Kimya, Genç markasının özel maksatlı eserlerini, UV bazlı, su bazlı, tinting, akrilik, poliüretan, metalik sistemlerini, Woodsol markasının su bazlı dış yer ahşap boya ve verniklerinin yanı sıra üretimine yeni başladığı endüstriyel ahşap tutkallarını tanıtacak. Endüstriyel tutkal bölümüne KayaColl, KayaTherm, KayaPur, KayaPren, KayaSit, KayaSil, KayaFlex markalarıyla adım atan Kayalar Kimya, yeni eser yelpazesini birinci kere Intermob’ta görücüye çıkaracak.

 

Kayalar Kimya’nın endüstriyel tutkal portföyünde EVA ve PO bazlı tutkallar, PVA, EPI, VAC üzere su bazlı tutkallar, reaktif hot-melt (PUR) tutkallar, formaldehit tutkallar üzere ağaç işleri sanayisine dönük tüm profesyonel yapıştırıcı sistemlerin yanı sıra laminasyon, montaj, kenar bantlama, doğal ahşap uygulamaları, konstrüksiyon, profil sarma üzere farklı uygulamalar için uygun tutkallar yer alıyor.

 

Dış yer koşullarına kusursuz dayanım

Kayalar Kimya’nın fuarda öne çıkaracağı Woodsol eserlerinin başında dış ortam koşullarına karşı kusursuz dayanım sağlayan Gemina su bazlı jel vernik ve Unideck su bazlı deck yağı geliyor. Renklendirilebilen, yarı şeffaf özellikteki Gemina Jel Vernik, orta kat ve son kat olarak kullanılabiliyor. Renklendirilebilen ve son kat olarak kullanıma uygun, UV ışınlarına ve dış ortam koşullarına yüksek dayanım sağlayan Unideck Su Bazlı Deck Yağı ise deckler, ahşap paneller ve bahçe mobilyalarında kullanılabiliyor.

 

Ahşabın rengini değiştirmeden doğal görünüm sağlıyor

Genç markasının argümanlı eserlerinden Pro Naturel Vernik ve BP 670 Poliüretan Boya da Kayalar Kimya’nın Intermob Fuarı’nda sergileyeceği eserleri ortasında yer alıyor. Akrilik temelli, ahşabın rengini ve dokusunu değiştirmeyerek doğal görünüm sağlayan Pro Naturel Vernik, iç yerde her türlü ahşap yüzeyde kullanılabiliyor. Poliüretan asıllı iki komponentli mat baz boya olan BP 670 Poliüretan Boya ise mobilya ahşap yüzeylerin tamamına uygulanabiliyor. 

 

Kayalar Kimya Hakkında

Temelleri 1976 yılında atılan Kayalar Kimya, boyadan verniğe, su bazlı dış yer ahşap boyasından endüstriyel boyaya varlıklı eser gamıyla bugün kesimin başkan kuruluşları ortasında yer almaktadır. Kayalar Kimya çatısı altında “Boyanın Ustası” sloganı ile pazara renk getiren Düfa, ahşap materyallerin kullanım ömürlerini asgarî bakım faaliyetleri ile uzatan Woodsol, mobilya boyası ve verniği üreten Genç ve Güney Kore’nin en büyük firmalarından biri olan Noroo Paint ile 2012 yılında gerçekleştirdiği stratejik iştirakten doğan Genç Noroo markaları bulunmaktadır. Avrupa’nın en büyük mobilya boya ve vernik üreticilerinden biri olan Kayalar Kimya; Rusya, Cezayir, Özbekistan, Irak, Gürcistan, İsrail, Katar, Polonya üzere 55’e yakın ülkeye ihracat yapmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen