Cts. May 4th, 2024


– Doğancılar yangını denetim altına alındı
– Lider Kılıç:
“Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun”
BUCA’nın Doğancılar Mahallesi’ndeki ormanlık alanda gece geç saatlerde çıkan ve bölge halkında endişe yaratan yangın, büyük oranda denetim altına alındı. Olay yerinde sabahlayan Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç, tüm hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Doğancılar Mahallesi’nde gece saatlerinde şimdi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgârın da tesiriyle kısa müddette büyüyen yangın yöre halkında paniğe neden oldu.  İhbar üzerine bölgeye giden İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve BUCAKUT takımlarının çalışmaları sonrasında yangın denetim altına alındı.
BAŞKAN KILIÇ GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
BUCAKUT takımıyla sabah saatlerine kadar olay yerinde kalan Buca Belediye Lideri Erhan Kılıç, söndürme çalışmalarına katılan grupların canla başla çalıştıklarını söyledi.  Rüzgâr nedeniyle takımların büyük zorluk yaşadıklarını da tabir eden Lider Erhan Kılıç, “Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir yangın yalnızca bulunduğu yeri değil, hepimizin içini de yakıyor.  Kentimizin akciğerleri pozisyonundaki köyler bölgemizde gece yaşanan yangın hepimizi çok üzdü. Tesellimiz en az ziyanla atlatmış olmamız. Umarım tekrarının yaşanmaması için herkes çok daha hassas olur” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen