Pts. May 13th, 2024


Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ferudun Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

  Gemlik Belediyesi ve Borusan Kocabıyık Vakfı tarafından Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesi Öğrenci Merkezi’nin şimdiki durumu ile ilgili Lider Sertaslan tarafından rektör Yılmaz’a bilgi aktarılırken, Rektör Yılmaz ise Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Sertaslan, “İşbirliğimize ehemmiyet veriyoruz”

   Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi ve Borusan Kocabıyık vakfı tarafından Uludağ Üniversitesine kazandırılan öğrenci merkezi ile Gemlik’in üniversite kenti olmaya emin adımlarla ilerlediğini tabir ederken, yerleşkedeki birden fazla gereksinime da karşılık verecek bir proje olduğunu belirtti. Lider Sertaslan konuşmasının devamında, “Üniversitemizin Gemlik’imize katkılarına ve işbirliğimize ehemmiyet veriyoruz” dedi.

   Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ferudun Yılmaz ise, Uludağ Üniversitesi ve Gemlik Belediyesi’nin birlikte yürütecekleri yeni projelere dair Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan ile birlikte görüş alışverişinde bulunduklarını söz ederken, “Sayın Liderimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

  Ziyaret fotoğraf çekiminin akabinde sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen