Sal. May 7th, 2024

Biyografisi söz konusu olunca, Madonna ipleri eline almıştı. Kendi hayatını, yılları aşan kariyerini ve bir sanatçı olarak yolculuğunu anlatan biyografik filminin yönetmenlik koltuğunda oturan Pop’un Kraliçesi, aynı zamanda yapımcı olarak da projede yer almıştı. Yıldızlar kendi hayatlarını konu alan filmlerde genelde sadece yaratıcı danışman olarak yer alırken, Madonna’nın projenin her alanında yer alması şaşırtıcıydı. Ancak Madonna, bu filmde kendi hikayesini kendi ağzından anlatmanın çok önemli olduğunu defalarca kez vurgulamaktan çekinmemişti.

Ancak Variety’nin haberine göre Madonna’nın bu yıl başlayacak olan dünya turnesi sebebiyle, biyografik film iptal oldu ve Universal ile projede devam edilmiyor. Filmin iptal edilmesinden önce yaptığı açıklamada, “Bir sanatçı, bir müzisyen, bir dansçı – bu dünyada yolunu bulmaya çalışan bir insan olarak hayatın beni çıkardığı inanılmaz yolculuğu aktarmak istiyorum” diyen Madonna, “Bu filmin odak noktası her zaman müzik olacak. Müzik devam etmemi sağladı ve sanat beni hayatta tuttu. O kadar çok anlatılmamış ve ilham verici hikaye var ki bunu benden daha iyi anlatabilecek biri yok. Hayatımın roller coaster yolculuğunu kendi sesimle ve vizyonumla paylaşmak çok önemli” diye eklemişti.

Daha önce de yönetmen koltuğuna oturan Madonna, 2011’de Wallis Simpson ve VIII. Edward’ın aşkını konu alan bir dramı ve 2008’de ‘Filth and Wisdom’ adlı yapımın yönetmenliğini üstlenmişti. Aşağıda iptal olan film hakkında bildiklerimizi görebilirsiniz…

BAŞROLDE KİM OYNAYACAKTI?

Variety’nin haberine göre ‘Inventing Anna’ serisinden tanıdığımız Julia Garner, Madonna’yı canlandıracaktı. Birçok aday arasından Madonna’nın favori ismi olan Garner, henüz resmi olarak sözleşmeyi imzalamasa da Madonna rolünde Alexa Demie, Florence Pugh ve Sky Ferreira gibi isimlerin de yarıştığı söylenmişti.

Julia Garner (Getty Images)

SENARYOYU KİM YAZMIŞTI?

‘Juno,’ ‘Jennifer’s Body’ ve ‘Young Adult’ gibi yapımların Oscar Ödüllü senaristi Diablo Cody’nin Madonna ile birlikte senaryoyu kaleme alacağı söylense de Entertainment Tonight’ın haberine göre Cody başka sorumlulukları sebebiyle projeden ayrılma kararı almıştı. Bir süre önce Instagram sayfasından biyografik filmi sürecinin perde arkasını paylaşan Madonna, “Birçok yara ile evde kapalı kaldıysanız ne yaparsınız? Diablo Cody ile bir senaryo yazarsınız….” yazmıştı.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen