Cts. Nis 27th, 2024

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Manchester United yeni bir krizle karşı karşıya. Kırmızı Şeytanlar, bu kez Antony’nin eski kız arkadaşına hamile olduğu dönemde şiddet uyguladığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı.

İNGİLİZ BASINI DUYURDU

Geçtiğimiz günlerde Daily Mail’de yer alan haberde “Manchester United, Brezilya’nın Antony’nin eski kız arkadaşına saldırdığı iddiaları üzerine yeni bir aile içi şiddet fırtınasının içine sürüklendi.” ifadeleri kullanıldı.

MİLLİ TAKIM KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Antony’nin eski kız arkadaşı Gabriela Cavallin’e hamileyken saldırdığı iddiaları sonrası Brezilya Futbol Federasyonu resmi bir açıklama yayınlayarak yıldız oyuncunun milli takım kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Açıklamada “İddia edilen mağduru, oyuncuyu, Brezilya milli takımını ve CBF’yi korumak amacıyla federasyonu, Antony’nin Brezilya milli takımından çıkarıldığını bildirir.” ifadelerine yer verildi.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Milli Takım sonrası Manchester United da Brezilyalı futbolcu için kadro dışı kararı verdi.

Manchester United’dan yapılan Antony açıklaması şu şekilde: “Antony’nin hakkındaki iddiaları ele almak üzere bir sonraki duyuruya kadar takıma geri dönmemesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.”

ANTONY’DEN İDDİALARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Hakkımdaki iddialar ele alınırken bir süre kadroda olmamam konusunda Manchester United ile anlaştık. Masumiyetimi yineliyorum. Doğruya ulaşmaları için polislere yardımcı olacağım. En kısa sürede dönmeyi dört gözle bekliyorum.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen