Pts. May 6th, 2024


Evlilik modasının kalbi yine İzmir’de atacak…. Mimar Kemalettin Moda Merkezi, 21-22 Eylül 2023 tarihlerinde, Wedding Fashion Week İzmir’e konut sahipliği yapacak.

Wedding Fashion Week İzmir’de, tanınmış markalar ve birbirinden ünlü modelleri izleyicilerle buluşacak. Ece Gürsel, Alona Kral, Açelya Kartal üzere isimlerin yanı sıra yurtdışından gelecek ünlü modeller de Duman Ajans koreografisi ile podyumda uzunluk gösterecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’in dayanaklarıyla İZFAŞ ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği işbirliği ile 21-22 Eylül 2023 tarihlerinde Wedding Fashion Week İzmir, düzenlenecek. 45 firmanın toplamda 250’ye yakın özel hazırlanmış 2024 koleksiyonu, sahnede iki gün boyunca yer alacak defilede sürpriz dans şovları eşliğinde modaseverlerle buluşacak. Tertip, ortalarında ünlü isimlerin de yer aldığı 50 kişilik Duman Ajans yerli ve yabancı model takımı tarafından gerçekleştirecek.

Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Lideri Erdoğan Kulu,”İzmir Büyükşehir Belediye Liderimiz Tunç Soyer’e ve düzenlediği moda fuarlarıyla bölümümüze her vakit büyük katkı sağlayan İZFAŞ’a bizlere verdikleri inanılmaz dayanak için çok teşekkür ediyoruz. Modanın kalbi İzmir’de, piyasanın hareketlenmesini ve firmaların koleksiyonlarının kurulan podyumda profesyonel modellerle tanıtılmasını sağlıyoruz. Bu tertibi klâsik hale getirip yılda iki kere yapmayı planlıyoruz. Yerli ve yabancı müşterilerin organizasyonumuza gelmesi, bizi çok memnun etti. Tüm idare heyetimizle bir arada projenin her alanında çalışmaktayız. Defilemizi, tanınmış koreograflar Serkan Duman ve Gökhan Duman’a teslim ettik. Daima birlikte moda rüzgarını kentimizde estirmek üzere hazırız, tüm iştirakçilere teşekkür ederiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen