Per. May 9th, 2024


Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, “Kişisel hesaplarla Nevşehir Belediyespor’un başarısız olmasını, berbat duruma düşmesini istemek, bunu umut etmek Nevşehir’e ve Nevşehir Belediyespor’a yapılmış en büyük ihanettir.” dedi.

Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyespor Kulübü Lideri Serdar Acarhoroz’un istifasının akabinde yazılı bir açıklama yaptı. Nevşehir Belediyespor’un hiçbir vakit sahipsiz kalmayacağını vurgulayan Savran açıklamasında şu tabirlere yer verdi;

“Sezon başında projeler ve maksatlarla Nevşehir Belediyespor’u devralan kulüp lideri ne yazık ki özel sebeplerinden ötürü istediklerini tam olarak yapamadığından ve bunun da farkında olduğundan gruba ziyan vermemek ismine istifasını sundu. Bu istifa ile birlikte Nevşehir Belediyespor üzerinden bir ekip şahsî hesaplarla bizleri yıpratmak gayesiyle hareket edenlere seslenmek istiyorum; birileri makûs olsun diye yahut bizler güç duruma düşelim diye Nevşehir Belediyespor’un başarısız olmasını, makûs duruma düşmesini istemek, bunu umut etmek Nevşehir Belediyespor’a yapılmış en büyük ihanettir. Bu türlü bir tavır, bizim o bireylerin Nevşehir ve Nevşehir Belediyespor sevgisini sorgulamamıza neden olur. İstirhamım şudur ki;  her şeyi, şahsî hesapları bir kenara bıraksınlar ve bu grubun uygunluğunu, muvaffakiyetini istesinler ve gruba takviyelerini göstersinler. Bizler her vakit Nevşehir Belediyespor’un yanındayız. Hiçbir vakit Nevşehir Belediyespor sahipsiz kalmaz. Nevşehir Belediyespor’un dönem boyunca başarılı olması ve dönem sonunda kümesini en düzgün yerde bitirebilmesi için uğraşımız devam edecek. Başta futbolcularımız ve teknik heyetimiz olmak üzere tüm Nevşehir Belediyespor topluluğu ve taraftarlarımız müsterih olsunlar. Nevşehir Belediyespor hiçbir vakit yalnız değildir.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen