Paz. Nis 28th, 2024

Şimdilerde 2’inci modelini tanıtan Nothing Phone’un CEO’su Carl Pei katlanabilir telefonlara inanmadığını açıkladı. En azından şimdilik…

Carl Pei’nin verdiği röportajdaki açıkladıklarına bakılırsa, Samsung ve diğer katlanabilir telefon üreticilerinin henüz 2 yıllık telefon üreticisiyle rekabete girme konusunda endişelenmelerine gerek yok.

Nothing CEO’su, IndiaToday’e verdiği son röportajda, Nothing’in katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığına dair söylentilere karşın, şirketin yakın zamanda böyle bir cihazı piyasaya sürmeyi planlamadığını söyledi. Carl Pei, “Tüketicilerin ‘keşke telefonum katlanabilseydi’ diyerek etrafta dolaştığını sanmıyorum. Bence bu, üreticilerin tüketiciye dayattığı bir yenilik.”

Bu arada çoğu insan muhtemelen “Keşke telefonumun arka panelinde şeffaf bir panelin arkasında LED ışık şeritleri olsaydı” diyerek dolaşmıyor olsa da, Nothing Phone serisinin tam da bu tasarım ipucuyla öne çıktığını belirtmek gerekir. Yani bu anlamda Pei’nin kendisiyle çeliştiği açık.

Nothing CEO’suna göre tüm katlanabilir telefonlar birbirine benziyor

Carl Pei, katlanabilir telefonların birbirine benzediğini söylüyor. Ona göre, “Katlanabilir telefonların nasıl geliştiğine bakarsanız, hepsinin yine aynı olduğunu görürsünüz. Artık logoyu görmezseniz, katlanabilir cihazların üzerindeki logoyu gizlerseniz, bir tüketicinin bunları gerçekten ayırt edebileceğini sanmıyorum.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen