Cts. Nis 27th, 2024


Türkiye’nin özgün tabiat belgeseli programı “Yok Olmadan Keşfet,” yeni kısmıyla izleyicilerini Ormanya’nın büyüleyici tabiatına davet ediyor. Programın sunucusu, tabiat tutkunu ve maceraperest kişiliğiyle tanınan Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu bu defa yaban hayatı ve doğal hoşlukları keşfetmek için Ormanya’ya seyahat yapıyor. Ormanya’nın eşsiz tabiatını ve yaban hayatını tanıtmak hedefiyle çekilen, gaye cinsin porsuk olduğu bu kısım, izleyicilere eşsiz bir ekran seyri sunmaya hazırlanıyor.

 

YABAN HAYATININ PERDE ARKASI

Ormanya’nın yaban hayatı, “Yok Olmadan Keşfet” programının odak noktalarından biri olacak. Yaban hayatı ve biyoçeşitliliğin korunduğu bölgelerden biri olarak bilinen Ormanya’da izleyiciler, ormanın gizemli sakinleri, kızıl geyik, porsuk, çakal, tilki, küçük memelileri yakından tanıma fırsatı bulacak.

 

ÇEKİMLER ORMANIN DERİNLİKLERİNDE

Belgesel imalcisi Emre Akgün tarafından yönetilen programın çekimleri, Ormanya’nın yaban bölgelerinde gerçekleştirildi. Program takımı, göllerin etrafında, ormanın derinliklerinde unutulmaz sahneleri kayıt altına almayı başardı. Tabiatın kalbinde geçen bu çekimler, izleyicilere Ormanya’nın doğal hoşluklarını ve yaban hayatını en düzgün halde sunacak.

Prof. Dr. Mustafa Sözen, Dr. Faruk Çolak ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Doğal Ömür alanları Şube Müdür Ömer Bahadır Özyılmaz’ın uzman konuk olarak katıldığı program TRT Belgesel’de yayınlanacak.

 

“YOK OLMADAN KEŞFET” ORMANYA

“Yok Olmadan Keşfet” programının izleyicileri, Ormanya’nın eşsiz tabiatını ve yaban hayatını keşfetmeye davet ediyor. Bu heyecan verici seyahat, izleyicilere tabiatın büyüleyici hoşluklarını keşfetme fırsatı sunarken, tıpkı vakitte çevresel muhafaza ve doğal ömrün kıymetine dikkat çekmeyi amaçlıyor. Programın izleyicilere neler sunacağı konusundaki heyecan, “Yok Olmadan Keşfet” takipçileri tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen