Cts. Eki 19th, 2024

Van’ın Özalp Belediyesi ile MemurSen Konfederasyonu’na bağlı Belediye ve Özel Yönetim Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ortasında ‘Sosyal İstikrar Tazminatı’ mukavelesi imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza merasimine Özalp Kaymakamı ve Belediye Lider Vekili M. Emin NASIR ile Bem-Bir-Sen Van Şube Lideri Harun Altın katıldı. Bem-Bir-Sen’in 6. Periyot Toplu Kontratı’nda elde ettiği en kıymetli kazanımlardan olan toplumsal istikrar tazminatı oranının yüzde 100’den yüzde 120’ye çıkarılmasının ardından, Bem-Bir-Sen ile Özalp Belediyesi ortasında Toplumsal İstikrar Kontratı imzalandı.

“Üyelerimize Hayırlar Getirsin İnşallah”
İmza merasimi öncesi açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen Van Şube Lideri Harun Altın, kontratın çalışanlara hayırlar getirmesini dileyerek, “Bilindiği üzere 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6. Devir Toplu Kontratı’nda toplumsal istikrar tazminatının oranı yüzde 100’den yüzde 120’ye çıkarılmıştı. Birçok belediye bu çerçevede toplumsal istikrar kontratlarını imzaladı, imzalıyor. Katkılarından ötürü memurlar ismine Özalp Kaymakamı ve Belediye Lider Vekili Belediye M. Emin NASIR’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan açıklamaların akabinde Özalp Belediyesi’nde misyon yapan memurlar için Toplumsal İstikrar Kontrat imzaları, Özalp Kaymakamı ve Belediye Lider Vekili M. Emin NASIR ile Bem-Bir-Sen Van Şube Lideri Harun Altın tarafından atıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen