Sal. May 7th, 2024


Tureks Turunç Madencilik, Frig Ultra Maratonu’nda sponsor olduğu “+1 Farkla Koşuyoruz” parkuruyla özel ihtiyaçlı atletlere takviye verdi.

Afyonkarahisar’da bu yıl 9. sefer düzenlenen Frig Ultra Maratonu toplam 7 ülkeden 900 atletin iştirakiyle gerçekleşti. Afyonkarahisar’ın Frigya Vadileri’nde 6K, 11K, 22K, 44K ve 68K parkurlarından oluşan arazi koşusuna bu yıl, Tureks Turunç Madencilik’in dayanağıyla özel atletler için “+1 Farkla Koşuyoruz” parkuru eklendi. Atlet çocuklar için ayrılan toplamda 2,5km’lik iki farklı parkurda, koşarak ya da yürüyerek toplamda 60 çocuk yarıştı. 120 ailenin katıldığı aktiflikte dileyen çocuklar aileleriyle birlikte yarışı tamamladı.

 

Tureks Turunç Madencilik İdare Şurası Lider Yardımcısı Osman Turunç: “Spor, özel ihtiyaçlı çocuklarımızın hayata tutunmalarında çok değerli bir etken.”

Yarışmanın akabinde düzenlenen ödül merasiminde, tüm atletlere madalyalarını Tureks Turunç Madencilik İdare Konseyi Lider Yardımcısı Osman Turunç teslim etti. Turunç, “Spor, bu özel çocuklarımızın gelişimi ve hayata tutunmaları ismine hayli değerli bir faaliyet.  Tureks Turunç Madencilik olarak bu manada takviyemizi vermeye her daim devam edeceğiz. Ulusal güllecimiz sevgili Münevvere Yılmaz’ın annesi Hanife Yılmaz’ın, antrenör Oğuz Özavar’ın ve ailelerin bu projedeki emeği çok büyük. Kendisiyle uzun vakittir özel ihtiyaçlı atletler için çalışmalar yapıyoruz. Artık bu pahalı çocukların ortasına katılmak isteyen adaylar için de var gücümüzle iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Bu pahalı ve özel çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak isterim.” kelamlarıyla günün manasını paylaştı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen