Cum. May 3rd, 2024

Prada, 31 Mart tarihinde, yeni bir boyut katmak ve benzersiz bir deneyim sunmak için tasarlanmış bir mekan olan Londra’daki Harrods’ta Prada Caffè’nin açılışını duyurdu.

Prada Caffè’nin ortamı, markanın dilini, yaklaşımını ve dünyaya farklı bakış açısını yansıtan dekor ve menüden, sofra takımı ve atmosfere kadar her seçimle Prada’nın görsel özelliklerini yeniden ziyaret ediyor.

Duvarlar, tavanlar ve kadife döşemeli kanepeler ve koltuklar, markanın ikonik yeşili ile zarif bir şekilde renklendirilmiş. Zeminler, Milano’daki Galleria Vittorio Emanuele II’deki tarihi Prada butiğinin siyah beyaz kareli zeminini yeniden üretirken; duvarlardaki çiçek kabartmaları, Prada’nın dünya çapındaki bazı amiral mağazalarını çağrıştırıyor.

Prada tarafından çevreye uyacak şekilde seçilen ve antik Seladon çanak çömleklerinden ilham alan zıt çift siyah çizgili soluk mavi Japon porseleninden, mükemmel Prada üçgen desenine sahip Üçgen serisi dahil olmak üzere üfleme cam kristal cam eşyaları ve sofra takımları orijinal ve özel…

Sunulan yiyecek ve içecek yelpazesi, kahvaltıdan akşam kokteyllerine kadar tüm günü kapsıyor. Buffalo mozzarella, somon ve yengeç yemekleri ile özel kokteyller listesini tamamlayan aperatiflerde yer alan sandviçler ve risotto ile İtalyan geleneğine zarif, modern bir yaklaşım sağlıyor. Şarap listesi, Sicilya’dan Piedmont’a kadar tüm İtalya’yı kapsıyor.

Hem muhteşem orta tezgahta hem de arkasındaki duvarda sergilenen hamur işleri merkezi bir rol oynuyor: kaliteli pastane ürünleri seçimi, uzman işçiliği modern tekniklerle ve klasik malzemeleri daha çağdaş tatlar ve aromalarla birleştiriyor.

Prada Caffè, 31 Mart 2023 – 7 Ocak 2024 tarihleri arasında, pazartesiden cumartesiye 09.00-21.00 ve Pazar günleri 12.00-18.00 saatleri arasında açık olacak. Yakında, Londralılara lezzetli bir dondurma yelpazesi sunacak olan bir açık hava tezgahı eklenecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen