Pts. May 6th, 2024

H&M, genç hayalperestler için tasarlanmış ilham yüklü ve süsleme odaklı bir koleksiyon olan ‘Innovation Story’ platformundaki en yeni çocuk giyim koleksiyonunu sunmaktan gurur duyuyor. ‘Re-Enchantment Story’ başlıklı astrolojik haritalardan ve efsanevi varlıklardan ilham alan koleksiyon, yenilikçi süslemeler alanında kaydedilen ilerlemeyi vurguluyor. Zarif elbiseler ve bluzlar, tığ işi işlemeler, oversized denim ve göz alıcı aksesuarlar, %100 geri dönüştürülmüş içerikten yapılmış inci ve elmas süslemelerden oluşuyor.

‘’Çocuklar için ikinci bağımsız ‘Innovation Story’ koleksiyonumuzda, ışıltılı ve rüya gibi bir koleksiyon oluşturmak istedik. Bu koleksiyon için, 2030 yılına kadar sürdürülebilir kaynaklı materyaller hedefimize ulaşmamıza yardımcı olacak olan %100 geri dönüştürülmüş içerikli süslemeler kullanıyoruz. Çok yönlü parçalardan oluşan bu fantastik kapsülün sürdürülebilirlik hakkında çok konuşulacağını ve gelecek nesillere hayal kurma adına ilham vereceğini umuyoruz.” diyor H&M Ürün Çeşitliliği Tasarımcısı Ella Soccorsi.


ANAHTAR PARÇALAR
Parıltılı modanın büyüsü, gündelik elbiseleri ve sokak kıyafetlerini kilit görünümlerle birlikte, kumlu pembeler ve açık mavilerden oluşan rüya gibi bir palette yeniliğin büyüsüyle buluşturuyor. Fırfır ve inci süslemeli panellere sahip, tozlu sarı bir elbisenin yanı sıra, elmas ve inci kesimli mavi elbise de, genç ve romantik kalpleri kazanacak. İncilere damlayan tığ işi iki parça ise plaj giyimini sevenleri memnun edecek. İnci detaylı overisized denim, astroloji baskılı üstler ve kolyeler ile boncuklu mini çanta kız topluluklarına sıra dışı bir enerji katacak.


DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR MATERYALLER
Eşit ölçüde eğitici ve büyüleyici olan koleksiyonda, % 100 geri dönüştürülmüş içerikli taşlar ile geri dönüştürülmüş plastik raflar ve kutulardan yapılmış inciler bulunmaktadır. Denim parçaları organik pamuk ve atık pamuğun bir karışımından yapılırken, elbiseler, etekler ve bluzlar ise geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmıştır. Mücevherler geri dönüştürülmüş pirinç ve polyesterden, güneş gözlükleri ise geri dönüştürülmüş polyesterden oluşmuştur.

Çocuklar için H&M Innovation Re-Enchantment Story koleksiyonu 13 Nisan’dan itibaren hm.com’da satışa sunulacak.

H&M İnovasyon Hikayeleri Hakkında
H&M Innovation Stories, 2021 yılının başlarında başlatıldı. Daha sürdürülebilir materyaller, teknolojiler ve üretim süreçlerini teşvik etmeye adanmış, temalı koleksiyonlardan oluşuyor. Önceki temalar hayvan dostu, moda ve hayvansal kaynaklı materyallere alternatifler, döngüsel tasarım stratejileri ve atıkları geri kazandıran kumaşlar ve renklerle çalışmanın daha toprak dostu yöntemlerini kapsıyordu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen