Cum. Haz 21st, 2024

Beynin sır kapıları Hürriyet Bizimle’de açılıyor

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan Hürriyet Bizimle programının bu haftaki kısmına Prof. Dr. Türker Kılıç konuk oluyor

Fulya Soybaş’ın moderatörlüğünde hazırlanan ‘Hürriyet Bizimle’nin bu haftaki konuğu Prof. Dr. Türker Kılıç oldu. Prof. Dr. Kılıç keyifli sohbet sırasında beyin göçünün nedenlerini anlattı. Değişen dünyayla birlikte robotlar ve yapay zekanın hayatımızda nasıl yer alacağından bahseden Prof. Dr. Kılıç, bilimden ne beklenmesi gerektiği sorusuna cevap aradı.

Pandemiye de değinen Prof. Dr. Kılıç, ‘’Yaşamın var olması için beşere gerek olmadığını bu devirde anladık’’ diyerek pandemiden sonraki hayata yeni bir bakış açısı getirdi.

Yüzyıllar uzunluğu aranan ‘’Aşk var mıdır, varsa formülü nedir?’’ ya da ‘’Bir diğerine daha aşık olmayacağımız garanti mi?’’ üzere sorulara da Prof. Dr. Kılıç bir bilim insanı gözüyle yanıt verdi.

Yaşamın gerçekliğinin de herkes için farklı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Kılıç, bilime ve dünyaya farklı bakmanızı sağlayacak sohbeti ile bu hafta ‘Hürriyet Bizimle’de olacak.

Fulya Soybaş, her hafta çarşamba günleri Hürriyet Youtube kanalında 16.00’da yayınlanan ‘Hürriyet Bizimle’ ile gündemin mevzularını ele almaya devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen