Cum. May 3rd, 2024


KFC’nin PUBG MOBILE ve PUBG: BATTLEGROUNDS’a gelmesiyle birlikte oyun içi restoranlar, özel KFC temalı eserler ve makul bölgelerdeki özel yemekler ile lezzet ve aksiyon bir ortaya geliyor.

 PUBG MOBILE ve PUBG: BATTLEGROUNDS, oyuncularının en son zaferin tadını alabilecekleri KFC iş birliği duyurdu. Bu kıymetli iştirak, oyuncuların PUBG MOBILE ve PUBG: BATTLEGROUNDS’ta sanal KFC restoranlarını ziyaret etmelerine ve özel KFC öğelerine sahip olmalarına imkan tanıyor. KFC PUBG yemeklerinin satın alınmasıyla özel oyun içi mükafatların kilidini açan heyecan verici yeni bir promosyon da seçili ülkelerde mevcut olacak.

PUBG MOBILE oyuncuları 2 Ekim – 6 Kasım tarihleri ortasında Erangel, Miramar, Nusa ve Livik haritalarındaki KFC Royale restoranlarında sanal yemek tecrübeleriyle kendilerini ödüllendirecekler. Bu oyun içi KFC restoranları, oyunculara kazanmalarına yardımcı olmak için her biri kendine has sıhhat yahut güç desteğine sahip ağız sulandıran KFC lezzetleriyle ziyafet çekme fırsatı sunacak. Oyuncular ayrıyeten KFC Royale Albay Seti, Çıtır Şampiyon Şapkası ve Seti, KFC Royale Ziyafet Tişörtü ve Paraşütü, Çıtır Dostlar Grafitisi ve Çıtır Lezzet Avatar Çerçevesi üzere KFC temalı eşyalara sahip olabilecekler.

 

PUBG: BATTLEGROUNDS oyuncuları bu iş birliği kapsamında hudutlu bir mühlet için KFC temalı oyun içi eşyalar edinme ve Erangel haritasında KFC restoranlarıyla müsabaka fırsatına sahip olacak. Oyuncular bu KFC restoranlarının içinde kiosklarda bulunan ve her biri sıhhat yararları sağlayan KFC Tavuk Kutusu, KFC Patates Kızartması ve KFC Güç İçeceği üzere çeşitli temalardan öğelerle karşılaşabilecekler. Oyun ekipmanları ve aksesuarları ortasında KFC temalı Colonel’s Bucket Çizgi, Colonel’s Jacket, Colonel’s Shorts, Colonel’s Clogs, Colonel’s Parachute ve “It’s Finger Lickin’ Good” Spray yer alıyor. Oyuncular ayrıyeten Albay Sanders heykeli, uçak etiketi, elektrikli reklam panoları ve harita çıkartması üzere oyun içi KFC görselleriyle de karşılaşacaklar.

 

Oyuncular bu lezzetli oyun içi avantajlara ek olarak, yapılan iş birliği sayesinde gerçek dünyada da lezzetin tadını çıkarabilecekler. Oyun severler seçili KFC restoranlarında, online yahut KFC uygulaması aracılığıyla PUBG temalı yemeklerin lezzetine dalabilecek ve direkt Albay’ın mutfağından oyun içi ganimetlere ulaşabilecekler. Mükafatlar, KFC’nin kendine has kırmızı ve beyaz marka renklerinde ve KFC’nin nefis lezzetlerinden esinlenen altı adede kadar savaş kozmetiği içerecek. 

 

KFC Küresel Pazarlama Yöneticisi Val Kubizniak, “Dünyanın en parmakları yedirten kızarmış tavuğunu yapma ve arzuladığınız lezzeti sunma konusunda profesyoneliz. Artık PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE hayranları ikonik KFC lezzetinin tadını daha evvel hiç olmadığı üzere çıkarabilecek, akabinde savaş alanına dalarak ikili zafer tadını yakalamak için büyük ganimetler kazanabilecekler” dedi.  

 

PUBG STUDIOS, PUBG: BATTLEGROUNDS Baş İmalcisi Taeseok Jang “Bu iştirak, oyuncuların özel kozmetiklerin tadını çıkarırken iniş yaptığı, yağmaladığı ve hayatta kaldığı heyecan verici bir oyun tecrübesi sunuyor. KFC ve PUBG: BATTLEGROUNDS dünyalarını harika bir halde harmanlayarak, oyuncuların zaferin parmak yedirten lezzetini tatmalarını sağlıyor” dedi.

 

Tencent Games PUBG MOBILE Yayıncılık Lideri Vincent Wang, “PUBG MOBILE, memleketler arası üne sahip restoran markası KFC ile iştirak yapmaktan heyecan duyuyor. Dünyanın en büyük taşınabilir oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, tıpkı KFC’nin dünya çapında binlerce noktada insanlara mükemmel yemekler sunması üzere, hareket halindeki insanlara kaliteli bir oyun sunmaya kararlı. KFC müşterilerinin PUBG MOBILE oynama ve yemeklerin keyfini sürmeleri için sabırsızlanıyoruz” tabirlerinde bulundu.

PUBG MOBILE x KFC iş birliği 2 Ekim’den 6 Kasım’a kadar etkin olacak. PUBG: BATTLEGROUNDS x KFC iş birliği ise 11 Ekim – 7 Kasım tarihleri ortasında PC’de ve 19 Ekim – 15 Kasım tarihleri ortasında konsollarda oynanabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen