Paz. Nis 28th, 2024

Bu sezon ilkbahar renkleri daha gösterişli, daha cesur ve daha göz alıcı. Dantel detaylı gece elbiseleri, balerin etekler, payetler, transparan bloklar sezona vurgu yaparken metalik ve deri aksesuarlara birlikte oluşturulacak cezbedici ve tezat kombinler bu sezonun belki de en dikkat çeken ikonik görünümlerini yaratacak.

Rentony Kurucusu Stil Danışmanı Yasemin Eke, “İlkbahar 2023’ün baharında şehir hayatının ve özel geceler hız kazanırken, şıklık anlayışı göz alıcı renklerin etkisiyle tekrar canlanıyor. Stillerinde deneysel ve özgür alanlar açmaya çalışan kişiler için bu bahar harika bir fırsat yaratacak. Floral desenler, altın, gümüş rengi metalik parçalar, düşük bel, bol pantolonlar, örme elbiseler, saten, dantelli elbiseler ilkbaharın enerjisini temsil ediyor. Rentony’deki bahar koleksiyonunun en dikkat çeken ürünleri ise Sisha Bluz, Frida Elbise, Idol Elbise, Preen metalik pantolon. Parçalar şehrin hareketine hem de baharın ışıltısına kusursuzca ayak uyduruyor.” diyor.

“Lavanta, soft sarılar, yağ yeşili, kobalt mavisi ve pembenin yumuşak tonları 2023 ilkbaharında öne çıkan ve sokaklarda sık sık rastlayacağımız renkler arasında. Bu bahar trendleri, enerjik parçaların yanı sıra, aynı anda hem kullanımı kolay hem de lüks görünümleri bir araya getiriyor. 2023 yılı bahar modası geçmiş yılların güncellenmesi gibi. Modası geçmeyen şeylerin her zaman daha değerli olduğu kesin.” yorumunu yapıyor.

Giysi kiralama modelinin Türkiye’deki yeni nesil temsilcilerinden Rentony, gündemi, trendleri ve modayı takip eden tarz sahibi tüketicilere sesleniyor. Kullanıcılarına üst düzey markaları ve tasarımcı parçalarını uygun fiyatlarla kiralama olanağı sağlayarak, gardıroplarında kendi tarzlarını uygun ve kesintisiz bir değişim rüzgârı estiriyor. Marka bu yönüyle sürekli değişim peşinde olan Z kuşağına da göz kırpıyor. Paylaşım ekonomisine moda alanında güzel bir örnek oluşturan Rentony, aynı zamanda ürünleri daha çok ihtiyaç sahibinin kullanımına sunarak modanın daha sürdürülebilir bir şekilde tüketilmesine de destek olmayı amaçlıyor. Ürün fiyatları ise 350-1500 lira arasında değişiklik gösteriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen