Per. May 2nd, 2024

Yılın en romantik gününe özel değerlendirmede bulunan Rentony kurucu ortağı, stil danışmanı Yasemin Eke, “Rentony olarak kadınları en tutkulu görünümlere kavuşturuyoruz. Sevgililer günü için kıyafet seçerken kendinize sınır koymayın tavsiyesinde bulunuyoruz. Kırmızıdan pembeye, turuncudan hareketli parlak ürünlere uzanan geniş koleksiyonumuzdan istenilen ürün kiralanabiliyor. Bugün için, en güzel ve en rahat hissedilen elbise tercih edilmeli. Çünkü kendinizi nasıl hissediyorsanız öyle görünürsünüz” dedi.

Eke “Biz iyi ve kaliteli moda markalarını, tüketim çılgınlığının içine düşmeden, müşterilerimize ulaştırıyoruz ve kiralama öncesi ve sonrası çok yönlü hizmetlerimizle de iyi giyinmeyi kolaylaştırıyoruz. Rentony, modayı yaşam tarzı olarak benimseyen, kalite ve şıklığı vazgeçilmezi olarak gören kadınlara birbirinden şık gece elbiseleri sunarken pantolon, bluz ve ceket altenatifleriyle de çabasız bir şıklık yaratıyor. Rentony, stil danışmanlarının seçtiği, yüksek kalitedeki ürünler ile Sevgililer Günü stili için de şimdiden çalışmalarına başladı. Uygun fiyatlı koleksiyonumuzla feminen ve romantik şıklığı yarattığımız pek çok alternatif ile sizleri bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Rentony, sevgililer gününe özel sunduğu birbirinden şık, zarif ve kaliteli parçalarını Nişantaşı’nda yer alan showroomunda ve internet sitesinde bulabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen