Cts. Eyl 14th, 2024

“Belediyecilik tüm kurumların uyumlu biçimde çalışmasını gerektirir” diyen Lider İbrahim Sandıkçı, ilçenin gelişmesine katkıda bulunan bütün takım arkadaşlarına uyumlu çalışmalarından ötürü teşekkür ettiğini belirtti.

Canik Belediyesi’nin ilçedeki başarılı çalışmalarıyla ilgili basında yer alan haberler hakkında açıklama yapan Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, takım ruhunun kıymetine vurgu yaptı. “Belediyecilik tüm ünitelerin ve kurumların uyumlu biçimde çalışmasını gerektirir” diyen Lider İbrahim Sandıkçı, ilçenin gelişmesine katkıda bulunan grup arkadaşlarına uyumlu çalışmalarından ötürü teşekkür ettiğini bildirdi.

34 aylık misyon mühleti hakkında değerlendirmede bulundu

Belediye Başkanlığı’nın meslek değil, bir vazife olduğunu beyan eden Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı ilçede yapılan hizmetlerle ilgili şunları tabir etti: “Karakter olarak halka hizmet etmeye, yardımcı olmaya çalışan bir imal var. Bu vazifeye gelmeden evvel de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte her insanın yerine getirmesi gereken birtakım sorumluluklarla ilgileniyordum. Allah nasip etti, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve ilçedeki vatandaşlarımızın teveccühleriyle belediye başkanlığı misyonuna başladık. Bu bir meslek değil, ifa edilmesi gereken bir görevdir. Bu görev tek başına yerine getirilecek münferit bir iş değildir. Devletin kurumları bir fabrikanın çarkı üzere birbiriyle uyumlu olarak çalışmaktadır. Münasebetiyle bir yerde hoş işler ortaya konuluyorsa orada sağlıklı işleyen bürokrasi, düzenek kelam bahsidir. Kurumlar ve bu kurumlarda sorumluluk sahibi tüm görevlilerin birbirine yardım etmesi, dayanışma içinde olması ortaya hoş hizmetler çıkmasına en büyük vesilesidir. Tek başına hiçbir şahıs halka hizmet etmek üzere büyük bir sorumluluğun altından kalkacak güce sahip değildir. Bu bir grup işidir. Takım arkadaşlarımızın samimi çalışmaları ve çabaları ile Allah’a hamd olsun ilçemizdeki hizmetleri hoş bir noktaya taşıma imkanına kavuştuk. Yeniden tıpkı kararlılıkla, başarımızın vesilesi olan ahenk ve istişare kültürüyle önümüzdeki yıllarda daima birlikte çok daha hoş işler yapmayı ümit ediyoruz.”

“Büyükşehir Belediyesi ile ahenk içinde çalışıyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir’in Canik’in gelişmesi ismine büyük katkıda bulunduğunu tabir eden Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Liderimiz için halktan dayanak istedik. İlçemiz de Samsun Büyükşehir Belediyesi ile büyüdü, gelişti. İfa ettiğimiz misyon mühleti boyunca ilçemize kazandırdığımız her başarılı yatırımı Büyükşehir Belediye Liderimiz Sayın Mustafa Demir’le gerçekleştirdiğimiz uyumlu çalışmalara borçluyuz. Takviyelerini bizden hiçbir vakit esirgemeyen Büyükşehir Belediye Liderimiz Sayın Mustafa Demir’e şahsım ve ilçemiz ismine çok teşekkür ediyorum. Kendileri öteki ilçelerle birlikte Canik’in de gelişmesi noktasında büyük hassasiyet göstermektedir” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen