Pts. Eyl 16th, 2024

Anadolu’daki tabana yaygın tasarruf sahiplerinin sağlam adresi Şekerbank, müşterilerinin birikimlerine bedel katmak için birçok ayrıcalıklı hizmet sunduğu “Özel Birikim Hizmeti”ni hayata geçirdi.

Türkiye’nin 68 yıllık geçmişi ile en esaslı bankalarından birisi olan Şekerbank, “Özel Birikim Hizmeti”ni Anadolu’ya yayılmış tüm şubelerinde müşterilerinin hizmetine sundu. Banka, birikimleri profesyonel biçimde yönetme ve alternatif yatırım araçları imkanı sunduğu “Özel Birikim Hizmeti”yle müşterilerinin yatırımlarına istikamet verecek.

Şekerbank müşterileri, Şekerbank’ın iştiraki Şeker Yatırım tarafından verilecek olan yatırım danışmanlığı hizmeti ile piyasalar hakkında profesyonel bilgi sahibi olacak ve böylece bankada bulunan birikimlerine farklı yatırım araçlarıyla kıymet katma fırsatı yakalayacak.

Tuğbay Kumoğlu: “Müşterilerimizin birikimlerini inançlı biçimde değerlendirebilmeleri için uzman dayanağı sağlayacağız ”

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu “Özel Birikim Hizmeti” ile ilgili olarak şunları söyledi: “Değişen piyasa şartları ve müşteri alışkanlıkları doğrultusunda, müşterilerimizin birikimlerini pahalandırmak için muteber ve profesyonel dayanağa muhtaçlıklarının olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda, iştirakimiz Şeker Yatırım iş birliğiyle sunduğumuz ‘Özel Birikim Hizmeti’ ile müşterilerimize varlıklarını farklı yatırım enstrümanlarında kıymetlendirme imkanı sunarken, piyasa gelişmelerinden de anında bilgi sahibi olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Tüm şubelerimiz aracılığıyla sunduğumuz ‘Özel Birikim Hizmeti’ni yakın vakitte dijital platformlarımızdan da müşterilerimizin hizmetine sunacağız.”

Osman Göktan: “Amacımız birikim kıymetlendirme tecrübesini en üst düzeye çıkarmak”

Şeker Yatırım Genel Müdürü Osman Göktan ise; “Amacımız Şekerbank müşterilerinin birikim kıymetlendirme süreçlerini en uygun formda desteklemek. Bankacılık hizmetini danışmanlıkla birleştirerek sunduğumuz ‘Özel Birikim Hizmeti’ni alanında uzman takımlar ve profesyonel dayanak ile en üst düzeye taşıyoruz. Şekerbank’ın yaygın şube ağı sayesinde muteber, istikrarlı, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile yatırım eser ve hizmetlerini geniş kitlelere ulaştıracağız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen