Paz. May 5th, 2024

Selena Gomez’in başrollerini Steve Martin ve Martin Short’la paylaştığı Only Murders in the Building’in üçüncü sezonunda hayranlarına bir sürprizi var!

Gomez, salı günü New York’ta dizinin çekimi için mükemmel bir geline dönüştü. Gösteride Mabel Mora’yı canlandıran yıldız, uzun geleneksel duvak ve şeffaf eldivenlerle eşleştirilmiş prenses tarzı elbisesiyle büyüledi.

30 yaşındaki aktris, alçak bir topuzun içine topladığı siyah saçlarıyla sallanan küpeler taktı ve parlak kırmızı rujla bir renk patlaması ekledi. Yardımcı yıldızları Martin Short ve Steve Martin de bazı enstantanelerde yer aldı ve hayranlara bu gelecekteki hikayeye dair ipuçları verdi.

Steve Martin Twitter’da Selena ile gelinlikli bir görüntü paylaştı, “Bil bakalım az önce ne oldu!” yazdı. Martin ayrıca Selena ile Short’un bir fotoğrafını paylaştı ve “Meğer bu da olmuş.” Yazdı.

2021’de gösteri başladıktan kısa bir süre sonra Selena, dizide iki komedi deviyle çalışma deneyimi hakkında konuştu. “Bana hemen bir üçlünün parçasıymışım gibi hissettirdiler. Onlar en iyileri. Son derece alçakgönüllü ve nazikler ve hayata şimdiye kadar tanıştığım herkesten farklı bir insani bakış açısına sahipler” dedi.

Üçü de aynı apartmanda yaşayan ve gerçek suç podcast’lerine çok düşkün olan insanları oynuyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen