Per. May 2nd, 2024


Teknoloji, mühendislik ve üretim şirketleri başta olmak üzere, katma pahalı üretim hedefleyen her ölçekten şirkete profesyonel hizmetler sunan Sistem Küresel, finansal teknoloji şirketi Enqura’ya yatırım yaptı. 

Şirketlere Vergi, Hukuk, Küreselleşme, Ar-Ge ve Patent alanlarında büyüme odaklı iş danışmanlığı ve servisler sunan Sistem Global, finansal kuruluşların ve sigorta şirketlerinin teknoloji gereksinimlerine yönelik tahliller geliştiren Enqura’ya yatırım yaptığını duyurdu. Bu yatırımla birlikte Türkiye finansal teknolojiler ekosistemindeki yatırımlarına bir yenisini ekleyen Sistem Küresel, Enqura’nın İngiltere üzerinden başlattığı küreselleşme çalışmalarına katkıda bulunacak.

Enqura, uzaktan dijital müşteri edinimi, güçlü kimlik doğrulama, taşınabilir ve web uygulamaları, dijital kanal idaresi, dijital cüzdan, taşınabilir uygulama güvenliği ve inançlı anlık iletileşme eserleri ile uçtan uca finansal kuruluşların ve sigorta şirketlerinin teknoloji gereksinimlerine tek noktadan hizmet sağlıyor. Türkiye’den ve yurt dışından çeşitli ödüllere sahip eserleriyle Türkiye’de değerli küresel markalara tahlil sağlayan Enqura, müşteri odaklı hizmet kültürü ile fark yaratıyor.

Konuya ait açıklamada bulunan Sistem Küresel İdare Şurası Lideri Hüseyin Karslıoğlu, “Sistem Küresel olarak Türkiye’nin katma paha üretimine katkıda bulunan; grup yapısı, iş modeli ve büyüme potansiyeli açısından kendini kanıtlamış teşebbüsleri yakından takip ediyoruz. Sistem Küresel ekosisteminin kapsayıcılığını artıran bu teşebbüslerle çeşitli iş birlikleri ve stratejik paydaşlıklar geliştirmek yahut kimilerine direkt yatırım yapıyor olmak, teknolojiyi odağa alan yenilikçi adımlarımızı daha da güçlendiriyor. Enqura’ya yaptığımız bu yatırım bilhassa, Türkiye reg-tech kesiminin gelişimine taraf veren çalışmalarımız kapsamında kritik değer arz eden adımlarımızdan biri. Enqura’nın geliştirdiği yapay zekâ ve makine öğrenmesi temelli yeni jenerasyon TechFin ve siber güvenlik teknolojilerinin yurt dışı pazarlarda da yaygınlaşmasını sağlayarak, küresel bir marka olma maksadına ulaşacağına inancımız tam” dedi. 

Sistem Küresel Hakkında: 

Sistem Küresel Danışmanlık, teknoloji, mühendislik ve üretim şirketleri başta olmak üzere, start-up’lardan memleketler arası firmalara kadar her ölçekten şirkete profesyonel hizmetler sunan danışmanlık şirketidir. 27 yıldan beri 10 binden fazla şirketin sürdürülebilir paha üretimine katkıda bulunan Sistem Küresel Danışmanlık, Vergi, Hukuk, Küreselleşme, Ar-Ge ve Patent alanlarında hizmetler sunmaktadır. Türkiye’de 9 farklı kentte, 550’den fazla uzmanı ile hizmet veren Sistem Küresel Danışmanlık, milletlerarası ekosistemdeki faaliyetlerini Londra, Berlin, Singapur, Brüksel ve Dubai ofisleri üzerinden yürütmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen