Paz. May 5th, 2024

Evan Blass (@evleaks), Galaxy Z Flip 5, Galaxy Tab S9, Galaxy Watch 6 ve Galaxy Buds 3 dahil olmak üzere Samsung’un yakında çıkacak tüm mobil cihazlarının basın görsellerini sızdırdı. İlk görüntü, Galaxy Tab S9’un Ultra versiyonu da dahil olmak üzere tüm bu cihazları bir arada gösteriyor. Galaxy Buds 3 Beyaz rengiyle görülürken, Galaxy Watch 6 ve Galaxy Z Flip 5 Yeşil/Nane rengiyle karşımıza çıkıyor.

Galaxy Buds 3, Galaxy Watch 6, Galaxy Tab S9 Ultra…

İkinci görüntü Galaxy Z Flip 5’in devasa kapaklı ekranını ve çift kamera kurulumunu açığa çıkarıyor. Bu telefonun toza ve suya dayanıklılık için IP57 derecesine, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye, geliştirilmiş 12MP birincil kameraya ve telefonun herhangi bir boşluk olmadan katlanarak kapatılmasına olanak tanıyan daha yeni bir menteşe mekanizmasına sahip olması bekleniyor.

Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Fold 4 ile hemen hemen aynı tasarımı takip ediyor gibi görünüyor. Ayrıca, ekran kırışmasını azaltan ve cihazın katlanan iki yarısı arasında boşluk kalmamasını sağlayan yeni su damlası şeklindeki menteşeyi de getirmesi bekleniyor. Galaxy Z Flip 5’e benzer şekilde, Galaxy Z Fold 5 de Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini kullanacak. Galaxy Z Fold 5 ayrıca S Pen Fold Edition ile de uyumlu olacak.

Galaxy Watch 6 Classic, Samsung’un ikonik döner çerçevesini geri getiriyor

Samsung ayrıca yaklaşmakta olan Galaxy Watch 6 Classic ile ikonik döner çerçevesini geri getiriyor. Saatin Galaxy Watch 6 adı verilen döner çerçevesiz bir versiyonu da olacak. Bu yeni giyilebilir cihazların yeni özellikleri hakkında çok fazla şey bilinmiyor, ancak her iki yeni akıllı saatin de dairesel Super AMOLED ekranlarının etrafındaki çerçevelerin daha ince olduğunu görebiliyoruz.

Galaxy Watch 6 serisinin ivmeölçer, jiroskop, pusula, GPS, kalp atış hızı monitörü, EKG, vücut kompozisyon analizi ve kan basıncı ölçümü özelliklerine sahip olmasını bekleyebiliriz. Her iki akıllı saat de kutudan çıkar çıkmaz Wear OS 4 tabanlı One UI 5 Watch’u çalıştıracak.

Samsung bir sonraki Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinin tarihini resmi olarak açıklamamış olsa da, önümüzdeki ey gerçekleşmesi bekleniyor. Ayrıca etkinliğin Güney Kore’nin Seul kentinde gerçekleştirileceği biliniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen