Cts. Nis 27th, 2024

30 yılı aşkın süredir 40’tan fazla bilimsel çalışma ile kanıtlanan yüksek performanslı formülleri sayesinde cilt bakımında fark edilir bir dönüşüm yaratan SkinCeuticals, keyifli bir davetle bilimin gücünden ilham alan dünyasını ve A.G.E Interrupter Advanced’i tanıttı.

SkinCeuticals’ın özel davetine cemiyet ve moda dünyasından Çağla Şikel, Ece Vahapoğlu, İdil Yazar, Ceylan Çapa, Ece Tuncel, Fatoş Mildon, Alara Mildon, İpek Develi, Jülide Berkman, Mina Ceran, Sibel Karakaşlı, Nastassia Jacober, Tuçe Peksayar gibi isimler katıldı. SkinCeuticals A.G.E Interrupter’ın yeni formülünün keşfedildiği davette misafirler marka dostu Çağla Şıkel ve Uzman Dermatolog Cansu Şahin’in keyifli cilt bakım sohbetini dinleme fırsatı buldu.

Keyifli sohbetin açılışını yapan L’Oréal Dermatolojik Güzellik Genel Müdürü ve Ülke Etik Temsilcisi Sinem Saraçer Turanlı: “L’Oréal Dermatolojik Güzellik olarak ismimizi sağlığı güzelliğin geleceği haline etirme misyonumuzdan alıyoruz.. Bugün dünyada 2 milyardan fazla kişi cilt sorunları yaşıyor, insanlar kentlerdeki hava kirliliğine maruz kaldıkça ve dünyadaki belirsizlikler sebebiyle stresin artmasından dolayı büyüyor. Bu değişen dünyada, tamamlayıcı dermatolojik markalarımız ve en son teknolojileri kullanarak geliştirilmiş servislerimiz çok kritik rol oynuyor. sözleri ile grubun misyonu ve adımlarından bahsetti belirtti.


Çağla Şikel ise: “Bugün burada sizlerle olmak benim için ayrı bir önem ve mutluluk taşıyor çünkü ben SkinCeuticals ile kısa süre önce değil tam 13 sene önce tanıştım. O günden beri de SkinCeuticals ürünleri güzellik ve bakım rutinimin vazgeçilmez bir parçası oldu ve tutkuyla bağlandım. Bilimin gücünden ilham alan formüllerine ve üstün antioksidan uzmanlığına da ayrıca güveniyorum… Mesela eskiden çok fazla güneşe çıkan biriydim, o zaman bile SkinCeuticals kullanıyordum ve cildimde hiçbir zaman lekelenme olmadı. Cildim parlaklığını her zaman korudu. ” sözleri ile mutluluğunu dile getirdi.


Misafirler, keyifli sohbetin ardından, SkinCeuticals uzmanları eşliğinde markanın antioksidanlarını ve eşsiz formüllere sahip ürünlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Antioksidan otoritesi SkinCeuticals, her C vitamininin aynı olmadığının altını çizerek C vitamini serumunun “antioksidan” olarak sınıflandırılmasını sağlayan 3 özellik olduğunu belirtiyor. SkinCeuticals bu noktada antioksidanları L-askorbik asit- saf C vitamini, 10-20% yüksek konsantrasyon ve <3.5 asidik Ph’a göre formüle ediliyor. Patentli formüllerinin sırrı Duke Parametreleri ve birçok antioksidanı birlikte kullanarak birbirleri arasındaki sinerjik etkiyi artırmaktan geçiyor. Böylece stabil, saf içeriğe sahip, gözle görülür fark yaratan, etkili formüller geliştiriyor. Klinik çalışmalar ile faydası kanıtlanmış patentli formülleri ile SkinCeuticals 30 sene önce antioksidanları keşfettiğinden beri uzmanlığını koruyor ve her cilt tipine ve tüketiciye uygun antioksidan çeşitliliği sunuyor
SkinCeuticals’ın en sevilen kremi A.G.E Interrupter Advanced yenilendi

Dünyada ve Türkiye’de SkinCeuticals’ın en çok sevilen ürünlerinden AGE Interrupter yaşlanma karşıtı kremi yenilendi. AGE Interrupter Advanced ismini alan yeni formül, 15 yıllık glikasyon uzmanlığı ile kolajen kaybı ve glikasyona bağlı yaşlanma belirtilerinin görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltıyor.

Glikasyonun zamanla doğal olarak oluşan bir süreç olduğundan bahseden Uzman Dermatolog Cansu Şahin, İleri Glikasyon Son Ürünlerinin (AGE -Advnced Glycation End Products) 20’li yaşlardan itibaren kullanılması gerektiğine: “Fazla miktarda basit şekerin organizmaya girişi sonucu, şeker moleküllerinin proteinlere bağlanmasına glikasyon denir. Kolajen içeriği 25-34 yaşları arasında en yüksek miktarlardadır. 40 yaşında kadar kademeli olarak %25 azalır. Glise edilmiş kolajen ilk kez 20 yaşında görülür. Bu doğal süreçte derinin önemli yapıları olan kolajen ve elastin proteinleri zarar görür. Bu da deride sarkma, kırışıklık gibi sonuçlar doğurur. Glikasyonu azaltmak ve cildimizi korumak için düzenli egzersiz, ve etkili cilt bakımı çok önemlidir.” sözleri ile dikkat çekti.

SkinCeuticals Marka Müdürü Melis Şahin ise yenilenen formüldeki değişimler için şunu söyledi: “Yeni formül kolajen bütünlüğü için markanın patentli molekülü Proxylane Konsantresi’i içeriyor, bu sayede cilde iki kat daha aktif bir şekilde etki sağlıyor. Glikasyon önlemek için anti-inflamatuar ve parlaklığı artırmaya yardımcı yeni bir içerik olarak GLİSİRRETİNİK ASİT eklendi. A.G.E Interrupter Advanced ile %12 daha fazla meyve flavonoid özü de içeriyor. Antioksidanlar olmazsa olmazlarımız! İçeriğindeki nar ve yabanmersini ile birlikte daha iyi çalıştığını klinik çalışmalarımız gösteriyor. Formülümüzde koruduğumuz önemli diğer içeriklerimiz ise patentli molekülümüz %3 HEPES ve %1 Niacinamid.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen