Cts. Nis 27th, 2024

Kolajen cildin genç görünümünden sorumludur. Glikasyon vücudumuzda aşırı şeker moleküllerinin proteinlere bağlanmasıyla 20’li yaşlarda oluşan doğal bir süreç olarak karşımıza çıkarken, gelişmiş glikasyon kolajeni zayıflatarak görünür yaşlanmayı hızlandırır.

SkinCeuticals A.G.E Interrupter Advanced’ın yeni formülü iki kat daha aktif, patentli molekülü Proxylane konsantresi sayesinde kolajen bütünlüğünü sağlıyor ve cilde daha sıkı bir görünüm veriyor. Glikasyonu önlemek için anti-inflamatuar özelikli yeni Glisirrentink Asit içeriğiyle A.G.E Interrupter Advanced, ciltteki metallleri tutarak şelasyon sağlayıp, cilde daha aydınlık bir görünüm kazandırıyor.

A.G.E Interrupter Advanced %12 daha fazla meyve flavonoid özü içerirken, SkinCeuticals’ın en önemli ve güçlü içeriği antioksidan özlerinden nar ve yabanmersini ile birlikte yeni formülün klinik çalışmalar ile çok daha güçlü etki ediyor. Antioksidan özleri, UV kaynaklı glikasyonun neden olduğu yaşlanma görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Yeni formülde aynı zamanda SkinCeuticals patentli molekülü %3 HEPES ve %1 Niacinamide yer alıyor.

SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced öneri bakım ve uygulama rutini

Günde bir veya iki defa yüz, boyun ve dekolte bölgenize kolayca uygulanan A.G.E Interrupter Advanced ile evde profesyonel cilt bakım deneyimi yaşamak için SkinCeuticals’ın yaşlanma karşıtı bakım rutinini keşfedin.

A.G.E Interrupter Advanced öncesi bakım rutininde sabah cildinizi temizledikten sonra ilk SkinCeuticals C E Ferulic antioksidan serumunu uygulayın.

SkinCeuticals C E Ferulic Serumu; %15 saf C vitamini içeren yaşlanma karşıtı antioksidan serum, kırışıklık görünümü ve sıkılık kaybı problemleri için normal ve kuru cilt tiplerine uygunluk sağlıyor. 15 kişiye yapılan klinik çalışma sonucu, çevresel faktörlere bağlı cilt hasarını -%48’e kadar azalttığı kanıtlanan serum; hava kirliliği, uv ve metallere karşı üçlü antioksidan koruma sağlıyor. Ferulik asit, E vitami ve L-askorbik asit içeren formülüyle C E FERULIC serum; cilde sıkılık kazandırırken, ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltıyor.

C E Ferulic Serum sonrası A.G.E Interrupter Advanced yaşlanma karşıtı bakım kremini uygulayın. Son adım olarak, erken yaşlanma belirtilerine karşı cildi koruyan UV filtreleri ile zenginleştirilmiş nemlendirici etkili güneş kremimiz Ultra Facial Defense SPF 50’i uygulayarak güne başlamaya hazır olun.

Ultra Facial Defense SPF 50, içeriğinde bulunan Mexoryl ve Titanium Dioxide sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma sağlıyor. Tüm cilt tiplerine uygunluğu olan yüksek korumalı güneş koruyucu sayesinde gün boyu sizlere zararlı UV ışınlarından yüksek koruma sunuyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen