Per. May 2nd, 2024

Entrikalarla dolu HBO dizisi Succession, final bölümü ile büyük bir başarı elde etti. Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan final, en yüksek izleyici sayısına ulaştı ve dizi, kendi reyting rekorunu kırdı. HBO’ya göre, dizinin yayınlandığı 28 Mayıs pazar akşamı 2,9 milyon izleyici Succession finalini izledi. Gerçekten başarılı bir son!

Anma Günü tatiline ve 88 dakika gibi daha uzun bir yayın süresine rağmen final bölümü, dizinin tüm sezonları arasında en yüksek izleyici sayısına ulaşan bölüm oldu. 30 Nisan’da yayımlanan 6. bölüm, dizinin önceki rekorunu kırmıştı ve ilk gecede 2,5 milyon izleyiciye ulaşmıştı.

Ayrıca, final sezonunun bölüm başına ortalama 8,7 milyon izleyici çektiği belirtiliyor. Bir önceki sezonun ortalama izleyici sayısından 1,5 milyon daha fazla… Succession’ın, 4. sezon finaliyle 3. sezonun finaline kıyasla %68’lik bir izleyici artışı elde ettiği de belirtiliyor.

Yapımın final sezonunun büyük bir başarı yakalaması, diziye olan ilginin ve hayran kitlesinin ne kadar genişlediğini gösteriyor. Dizi, hikayesi, oyunculuk performansları ve yapısal derinliğiyle izleyiciler ve eleştirmenler arasında büyük bir etki yaratmaya devam ediyor.

Succession dizisinin final bölümüne dair detaylı bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.

ENTRİKA İMPARATORLUĞU “SUCCESSION” FİNAL YAPTI

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen