Paz. May 5th, 2024

Netflix, “Black Mirror”ın altıncı sezonunun resmi fragmanını yayınladı ve eleştirmenlerce beğenilen dizinin 15 Haziran’da geri döneceğini açıkladı. Black Mirror’ın altıncı sezonu, tüm sezonların içinde en sürprizli, en sınıflandırılamaz ve en beklenmedik olanı olarak bildiriliyor.

Yeni sezon, Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin ve Zazie Beetz gibi etkileyici bir konuk oyuncu kadrosu sunuyor.

Fragman, hayranlara bu sezonun bazı bölümlerine göz atma fırsatı veriyor. Bunlar arasında “Joan Is Awful” adlı bir bölüm de bulunuyor. Bu bölümde sıradan bir kadın (Annie Murphy), kendi hayatından esinlenen prestijli bir dramayı hayata geçiren küresel bir yayın platformu olan Streamberry adlı bir Netflix parodisi keşfediyor. Hayatını canlandıran oyuncu ise Salma Hayek Pinault tarafından oynanıyor.

Black Mirror’ın yaratıcısı ve ortak baş yapımcısı Charlie Brooker, Netflix hayran sitesi Tudum’da bu yeni sezonla kendini bile şaşırttığını ima etti. Brooker, “Black Mirror’ın her biri birbirinden tamamen farklı hikayelere ve sürekli insanları (ve kendimi) şaşırtmaya odaklanması gerektiğini söyledi. Aksi takdirde ne anlamı olur ki?” dedi. “Kolayca tanımlanamayan ve sürekli kendini yenileyebilen bir dizi olmalı.”

Dizi ilk kez Aralık 2011’de İngiltere’deki Channel 4’de yayınlandı ve 2016’da üçüncü sezon öncesinde Netflix tarafından satın alındı. Beşinci sezonu ise 2019 Haziran’ında yayınlandı. Kısa bir aradan önce dizi, 14 Emmy adaylığı elde etti ve 2017, 2018 ve 2019’da sırasıyla “San Junipero”, “USS Callister” ve “Bandersnatch” için olağanüstü TV filmi kategorisinde dahil olmak üzere sekiz Emmy ödülü kazandı.

Altıncı sezonu yaratıp yazmanın yanı sıra Brooker, Jessica Rhoades, Annabel Jones ve Bisha K. Ali ile birlikte yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyor.

Aşağıda “Black Mirror” 6. sezonunun resmi fragmanını izleyebilirsiniz

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen