Pts. Eyl 30th, 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Taşınabilir Kuaför Tırı, Alanya, Gazipaşa, Akseki, Elmalı, Korkuteli ve Finike’nin mahallelerinde 829 vatandaşa saç kısmı, sakal tıraşı ve ferdî bakım hizmeti verdi.

Büyükşehir Belediyesi, Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Taşınabilir Kuaför Tırı, Antalya’nın ilçelerindeki kırsal mahallelerde hizmet vermeye devam ediyor. Taşınabilir tır, Alanya kırsalındaki 10 mahallede üç gün boyunca kuaförlük hizmeti sundu. Taşınabilir Kuaför, Tırılar, Sapadere, Dim Alacami, Bucak Taşbaşı, Öteköy, Paşaköy, Hacıkerimler, Yeniköy ve Toslak’ta genç, yaşlı, çocuk 192 vatandaşı tıraş etti. Hasta olan vatandaşların ise konutuna gidilerek saç ve sakal tıraşları ve cilt bakımları yapıldı.

GAZİPAŞA’DA 141 VATANDAŞA HİZMET

Gazipaşa’da hizmeti vatandaşın ayağına kadar götüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Taşınabilir Tır ile mahalle mahalle dolaşıp şahsî bakım hizmeti verdi. Birinci durağı Yeniköy ve Karatepe Mahallelerinde öğrencileri tıraş eden grup, akabinde Zahmet, Doğanca ve Gökçesaray mahallelerinde 5 mahallede 141 vatandaşa kuaför hizmeti sundu.

FİNİKE’DE KIRSAL MAHALLELER GEZİLDİ

Mobil Kuaför Tırı’nın bir öteki durağı ise Finike ilçesi oldu. Finike kırsalındaki Gökbük Mahallesi’nde 76 kişi, Ernez Mahallesi’nde 22 kişi ve Yazır Mahallesi’nde 14 kişi olmak üzere toplam 112 kişi taşınabilir kuaför hizmetinden faydalandı.

MOBİL KUAFÖR ELMALI’DA

Büyükşehir Belediyesi’nin ağır ilgi gören Taşınabilir Kuaför Tırı Elmalı’nın Düdenköy, Eymir, Beyefendiler, Armutlu, Avşar, Ahatlı, Çukurelma, Çobanisa ve Çalpınar Mahallelerine park etti. 184 vatandaşın saç bölümü ve bakımları yapıldı.

KORKUTELİ’ DE 131 VATANDAŞA SAÇ KISMI

Mobil Kuaför Korkuteli’nin Avdan, İmecik ve Kayabaş Mahallelerini ziyaret etti. Kayabaş İlkokulu ve İmecik Ortaokulu bahçesine park eden Taşınabilir Kuaför öğrenciler başta olmak üzere genç, yaşlı, çocuk olmak üzere 131 vatandaşa hizmet verdi.

YANGIN BÖLGESİNE TAŞINABİLİR DAYANAK

Mobil Tuaför Tırı, Aksekili vatandaşlara da hizmet verdi. Yangından etkilenen Kepezbeleni, Kepez, Hocaköy, Güneykaya ve yakın etrafta bulunan Güçlüköy mahallelerini dolaşan Taşınabilir Tır takımı, genç ve yaşlı 69 vatandaşa saç kesiti ve bakım yaptı.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Ekipler, bayan, erkek, çocuk, genç ve yaşlılara belirlenen hijyen kuralları ile saç kısmı ve saç bakımı yaptı. Rahatsızlığı ya da pürüzü nedeniyle konuttan çıkamayacak durumda olan vatandaşlara da bulundukları yerde hizmet sağlandı. Vatandaşlar ayaklarına kadar gelen bu hizmetten ötürü çok şad olduklarını söz ederek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen