Sal. May 7th, 2024


Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren global teknoloji markası Togg, süratle büyüyen ve en âlâ yetenekleri işe alan yeni şirketleri belirlemek için hazırlanan “LinkedIn En Uygun Startup’lar 2023” listesinde bir numarada yer aldı.

“Bir arabadan fazlası” gayesiyle çıktığı yolda farklı dallardan iş ortaklarıyla birlikte mobilitenin geleceğini inşa eden Togg, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Togg, LinkedIn’in süratle büyüyen ve en güzel yetenekleri işe alan yeni şirketleri belirlemek için hazırladığı “En Güzel Startup’lar 2023” listesinde dorukta yer aldı. Türkiye’deki şirketler ortasında gerçekleşen sıralama, “istihdam artışı”, “şirket ve mevcut çalışanlar ile etkileşim”, “iş ilgisi” ve “en yeterli yeteneklerin ilgisini çekme” kriterleri baz alınarak oluşturuldu.

“İnsan ve inanç odaklı bir kurum kültürüyle büyüyoruz”

“Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “LinkedIn En Yeterli Startup’lar 2023” listesinde muvaffakiyetle yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“İnovasyon, büyüme ve alanının en güzellerini grubumuza katma kararlılığımızın meyvelerini toplamaktan memnunluk duyuyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana insan ve itimat odaklı bir kurum kültürüyle gelişiyoruz. Şirketimizi akıllı aygıtımız T10X, dijital tecrübe platformumuz Trumore, pak güç tahlillerimiz Trugo ve Siro ile yarattığımız bedel ağıyla büyütürken, yeniliklere ve öğrenmeye açık, duygusal istikrarı ve entelektüel sermayesi olan, beşerlerle olumlu bağlantı kurmayı tercih eden çalışanlarımızla güçleniyoruz. Bu muvaffakiyete ulaşmamızda katkısı olan tüm grup arkadaşlarıma ve iş ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Daima daha yeterlisi için çalışmayı sürdüreceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen