Cum. Eyl 20th, 2024

Elektrik ve doğalgaza gelen artırımlara yurttaşların reaksiyonu büyüyor. Toplumsal medyada başlayan #HemenDevletleştirme kampanyası ağır ilgiyle karşılandı.

Yurttaşlar en düşük düzeylerde kullanmalarına karşın gelen fahiş elektrik ve doğalgaz faturalarına isyan ediyor. Ülkenin dört bir yanından atılan tweetlerde faturalarını paylaşan yurttaşlar, #HemenDevletleştirme etiketini kullanarak güç şirketlerinin devletleştirilmesi daveti yapıyorlar.

Enerji bölümünde #HemenDevletleştirme

Türkiye Komünist Partisi’nin bir müddettir yürüttüğü kamu kaynaklarının devletleştirilmesi çalışması toplumda karşılık bulmuş; TKP geçtiğimiz günlerde yaptığı Harikulâde Konferans’ta güç kesiminin ivedilikle devletleştirilmesi ve elektrik ve doğalgazın üretimden dağıtımına, bütün etaplarında, özel bölümün devre dışı bırakılması için gayret etme kararı almıştı.

Bu başlıkta çalışmalarına sürat kazandıran TKP, fatura soygununa karşı ayağa kalkma daveti yaptı. Mevzuyla ilgili bir bildiri de hazırlayan Parti, hem sokakta hem toplumsal medyada #HemenDevletleştirme davetini büyütmeye devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen