Cum. May 17th, 2024


Çalışanlara özel yaptığı memnuniyet anketleriyle tanınan Great Place to Work’ün “Avrupa’nın En Âlâ İşverenleri” listesi dün akşam Lüksemburg’da gerçekleşen merasimle açıklandı. Dünyanın büyük denizlerine açılan kapısı olarak faaliyet gösteren Trabzon Port, 150 şirket ortasında tepeye oturdu. Trabzon Port Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, merasim sırasında yaptığı açıklamada, “Kazanmış olduğumuz bu birincilik ülkemiz ve limanımız ismine gurur verici bir başarıdır” tabirlerini kullandı. 

 

Osmanlı İmparatorluğu’nun beş değerli limanından biri, tarihî İpek Yolu’nun denize açılan ayağı ve günümüz Çağdaş İpek Yolu’nun da kıymetli bir mihenk taşı fonksiyonuna sahip Trabzon Port, dün akşam Great Place to Work tarafından düzenlenen merasimde “Avrupa’nın En Güzel İşvereni” ilan edildi. Çalışan anketlerine dayanılarak yapılan sıralamada, Trabzon Limanı çalışanları ankette birçok beyanı %100 olarak işaretledi. 16 yıl evvel Albayrak Kümesi tarafından devralınan Trabzon Port, dünyanın büyük denizlerine açılan kapısı olarak faaliyet göstermeye başladığında çalışanlarına maaş ödemekte zorlanırken bugün “Avrupa’nın En Uygun İşvereni” unvanını taşıyor.

 

“Başkalarının takip edeceği bir örnek oluşturmak bizim sorumluluğumuzdur”

Albayrak Kümesi şirketlerinden Trabzon Port’un Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, “Avrupa’nın En Düzgün İşyeri olmak büyük bir sorumluluk. Ülkemizi burada birincilikle temsil edebildiğimiz için çok memnunuz. Milletimizin birliği, inanç, gelenek ve kültürümüzün yaşatılması için ulusal ve manevi kıymetlerimizin şuurundayız. Oburlarının takip edeceği bir örnek oluşturmak bizim sorumluluğumuzdur. Bu kıymetler ortasında helal kar, kardeşlik dayanışması, beşere ve emeğe kıymet verilmesi, tüm beşerler için adalet ve hakkaniyet yer alıyor. Çalışmalarımıza yaklaşımımızla diğerlerine örnek olmayı hedefliyoruz” sözlerini kullandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen