Per. May 16th, 2024


1969 yılında faaliyetlerine başlayan ve 2013 yılı prestijiyle Baymak’ı bünyesine katan, iklimlendirme kesiminde Avrupa’nın birinci üç şirketi ortasında yer alan BDR Thermea Group, ticari ve endüstriyel müşterilere yönelik güç dönüşümü tahlilleri portföyünü genişletiyor. BDR Thermea Group, CLINT, KTK KLIMATECHNIK, NOVAIR ve MONTAIR’in sahibi G.I. Holding’in paylarının yüzde 25’ini satın alarak stratejik iştirakini güçlendiriyor.

Akıllı iç yer iklimlendirme tahlillerinin önder üreticisi BDR Thermea Group, yenilenebilir güçle çalışan ticari ve endüstriyel iklimlendirme tahlillerinde pazar başkanı olan G.I. Holding’in paylarının yüzde 25’ini satın aldı. Türkiye’de iklimlendirme bölümünün öncü markalarından Baymak ve De Dietrich ile faaliyet gösteren BDR Thermea Group, bu stratejik iştirakle, ticari, endüstriyel ve çok haneli konut ısıtma ve soğutma tahlillerinin kapsamını genişletecek. Ayrıyeten G.I. Holding’in sahip olduğu gelişmiş teknolojiyi kendi teknolojisiyle harmanlayıp faaliyette bulunduğu pazarlarda müşterilere sunacak. Stratejik paydaşlığın dışında BDR Thermea Group ve G.I. Holding müşterileri için güç dönüşümü tahlillerini çeşitlendirmek için AR-GE alanında da iş birliği yapacak. Kelam konusu satın alma sonrasında G.I. Holding ve markaları mevcut marka isimleriyle faaliyet göstermeye devam edecek. BDR Thermea Group 2020 yılından bu yana G.I. Holding’in BAXI markası altında orta-yüksek kapasiteli ısı pompalarını İtalya, İspanya ve Portekiz’de müşterilere sunuyor.

Konuya ait değerlendirmede bulunan BDR Thermea Group CEO’su Bertrand Schmitt, şunları söyledi: “Bu iş birliği sayesinde kapasitemizi artıracak ve müşterilerimize G.I. Holding’in elektrikle çalışan teknolojilerine erişim imkânı sunacağız. Güç dönüşümü son süratiyle devam ediyor ve elektrik gücüne geçiş, ısıtma ile soğutmanın karbondan arındırılmasında kilit bir rol oynuyor. Müşterilerimize ticari binalarda daha uygun hizmet vermek ve birlikte sürdürülebilir bir gelecek kurmak için G.I. Holding ile olan iş birliği ve iştirakimize devam etmenin memnunluğu içindeyiz.”

Baymak Hakkında:

54 yıllık esaslı bir geçmişe sahip Baymak, Tepeören’de toplam 60.000 m2 alan üzerinde, iki üretim üssü ile faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden olan Baymak’ın Türkiye genelinde, 1000’e yakın bayisi, 2100’den fazla satış noktası ve 1500’ün üzerinde servis teknisyeni bulunmaktadır. 700’ün üzerinde çalışanı ile her vakit ileri teknoloji ile üretim yapmayı hedefleyen Baymak, 2013 yılı itibariyle %100 BDR THERMEA Group şirketi haline gelmiştir. BDR Thermea Group, Baxi (ingiltere), De Dietrich (Fransa) ve Remeha (Hollanda) şirketlerinden oluşan, Türkiye, İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa, İspanya ve Hollanda’da bulunan üretim üsleri ile Avrupa’nın 3. dev kümesi olarak 70 ülkede faal ticaret yapan öncü bir Hollanda firmasıdır. Baymak/BDR Thermea; ısıtma, soğutma, yenilenebilir güç, su ısıtıcıları ve su teknolojisi kategorilerinde üretim, satış, ihracat ve ithalat yapmaktadır. Ayrıntılı bilgi için: www.baymak.com.tr/ana-sayfa

BDR Thermea Group Hakkında:

BDR Thermea Group, evsel ve ticari kullanıma yönelik akıllı iç yer iklimlendirme tahlillerinin başkan üreticisidir. Firma 6.800’ü aşkın çalışanıyla dünya çapında 100’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. 2022 yılında 2,2 milyar Euro ciro gerçekleştiren BDR Thermea Group, BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée ve Baymak üzere tanınmış pazar başkanı markalarla müşterilerine hizmet vermektedir. Merkezi Hollanda’nın Apeldoorn kentinde bulunmaktadır. Detaylı bilgi için: bdrthermeagroup.com.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen