Cts. Eyl 7th, 2024

Türkiye’nin profesyonel yatırımcılara has birinci kripto para alım satım platformu Stablex, müşteri memnuniyeti odaklı profesyonel yaklaşımıyla faaliyetlerine başladığını duyurdu. Türk Lirası’yla kripto para alım satım süreçlerine profesyonel bir bakış açısıyla yaklaşan Stablex, finans kesiminde tecrübeli, uzman bir grup tarafından yönetiliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği, yaygın olarak kullanılan kripto paraları kullanıcılarıyla buluşturan platform, yatırımcılara yakından tanıdıkları profesyonel bir arayüz ile extra süratli, inançlı ve profesyonel kripto para alım satım tecrübesi sunuyor.

Türkiye’nin yeni profesyonel kripto para alım satım platformu Stablex; yüzde 100 müşteri memnuniyeti önceliğiyle yatırımcılara extra süratli, inançlı ve profesyonel hizmet vermeye başladı. Güçlü finansman altyapısı ile Jihad Shannak tarafından kurulan Stablex, Türk Lirası ile profesyonel kripto para alım-satımını kolaylaştırırken güvenlikten ödün vermeyen bir altyapı sunuyor.

Profesyonel yatırımcıların yakından tanıdığı MetaTrader 5 arayüzünde dünyada birinci kere Türk Lirası ile kripto para alım satım imkanı sunan “Türkiye’nin profesyonel kripto para alım satım platformu Stablex”, Türkiye kripto para bölümünde kelam sahibi olmayı hedefliyor. Piyasanın en çok tanınan ve yaygın olarak kullanılan kripto varlıklarını listeleyen Stablex’e birkaç dakika içinde üye olmak ve süreç yapmaya başlamak mümkün. Kullanıcıların masaüstü yahut taşınabilir uygulama ya da web tarayıcıları üzerinden erişebildiği MetaTrader 5 platformu ile kullanıcılar, süratli ve kesintisiz süreç yapmanın rahatlığını güvenlik tasası olmadan yaşayacak.

“Geçmişten gelen deneyimimizle geleceğin dijital varlıklarını inşa edeceğiz”

Güçlü finansman altyapısı ve profesyonel takımıyla kripto para bölümüne yeni bir soluk getirecek projelerini adım adım hayata geçirmeye başladıklarını söyleyen Stablex CEO’su Turgut Güney “Finans bölümünden gelen geçmiş deneyimimiz, geleceğin dijital varlıklarının inşasında rol alma amacımızla Stablex’te hayat buldu.” diyerek yeni platformlarını tek cümleyle tanım ediyor.

“Profesyonellik, bizim için pek çok manada anahtar söz özelliği taşıyor.” diyen Güney, “Hız, performans ve güvenlik konusunda yüksek beklentiye sahip profesyonel yatırımcıların arayışına karşılık olacak bir tahlil sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti her vakit önceliğimiz olacak. Kullanıcılarımızın, alım satım süreçlerini en emniyetli ve en süratli biçimde gerçekleştirmelerini sağlamaktan büyük memnunluk duyuyoruz. Kripto para süreçleri yapan yahut yapmayı düşünen profesyonelleri Stablex’i keşfetmeye davet ediyorum.” biçiminde konuştu.

Akıllı arayüzle her yerde, her vakit kolay işlem

En tanınan ve gelecek vadeden kripto para varlıklarını profesyoneller için gelişmiş araçlar içeren MetaTrader 5 arayüzüyle kullanıcılarına sunan Stablex; klasik finansal yatırım ve ticaret enstrümanları ile süreç yapmaya alışmış tecrübeli kullanıcalara, alışık oldukları arayüz ile extra süratli, inançlı, profesyonel kripto para alıp satabilme fırsatı sunuyor.

Stablex markasıyla, alım satım süreçlerinde stabiliteye değer verdiklerine işaret eden Turgut Güney, “Finans kökenli profesyonel takımımız, iktisat duayenlerinin de katkısıyla, uzun bir yazılım geliştirme eforu sonucunda dünyanın en profesyonel alım satım platformlarından biri olan MetaTrader 5’i kripto paralar ile buluşturdu. Amaç kitlemizin alışkın olduğu MetaTrader 5 platformu, yatırımcılara Türk Lirası ile profesyonel kripto para alım satım imkanı sunuyor. 2022’de hayata geçireceğimiz yeni eser ve hizmetler ile kullanıcılarımıza yeni fırsatlar sunacağız.” kelamlarıyla kararlılıklarını lisana getirdi.

MetaTrader 5’le profesyonel alım satım kolaylığı

Ücretsiz olarak iOS ve Android uygulama mağazalarından indirilebilen MetaTrader 5’in en değerli avantajlarından biri, masaüstü uygulaması ile kripto para alım-satım süreçlerini bilgisayara taşıyor olması.

Mobil yahut masaüstü uygulamasını indirdikten sonra Stablex kullanıcı ismi ve şifresi ile inançlı giriş yaparak kripto para alım satım süreçlerine çok kısa bir mühlet içinde başlanabiliyor. MetaTrader 5’in güçlü ve profesyonellerin alışkın olduğu arayüzü, yatırımcıyı meşgul eden ayrıntıları ortadan çıkararak birebir platformda profesyonel tahlil araçlarını kullanma ve alım satım yapma avantajını birlikte sunuyor.

Stablex Demo hesabıyla risksiz alım satım deneyimi

Gerçek para ile yatırım yapmadan, kripto para alım satım süreçlerini deneyimlemek isteyenler için Stablex Demo hesabı, değerli bir diğer avantaj olarak dikkat çekiyor. Herkese açık ve fiyatsız olarak sunulan Stablex Demo, tüm özellikleri ile birebir gerçek hesap üzere kullanılabiliyor. Stablex’in tanımladığı demo bakiyesi ile kullanıcılara, risk almadan alım satım yaparak kendilerini geliştirebilme fırsatı sunuluyor. Risksiz bir biçimde kripto para alım satım sürecini deneyimlemek isteyenler demo hesabına Stablex uygulaması üzerinden fiyatsız olarak ulaşabiliyor.

Türkiye kripto para bölümüne profesyonel bakış

Stablex Kurucusu Jihad Shannak, “Stablex olarak, Türkiye kripto para pazarının prestijine katkıda bulunacak yatırım ve projelerle bu yola çıktık. Finans dünyasında değerli muvaffakiyetler elde etmiş yönetici takımımız, güçlü işbirliklerimiz ve en üst düzeyde teknolojimizle kullanıcılarımıza extra süratli, inançlı, profesyonel eser ve hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Prof. Dr. Emre Alkin, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, ve Mert Yılmaz üzere uzmanlardan oluşan Müracaat Kurulu’muzun bedelli üyeleri de engin bilgi ve tecrübeleriyle takımımıza güç katıyorlar.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen