Sal. May 7th, 2024

Victoria’s Secret defilesi büyük bir geri dönüşe hazırlanıyor ve düşündüğünüzden çok daha farklı bir şekilde! Geçtiğimiz günlerde Victoria’s Secret dünya turunu duyuran marka, en son 2018’de yapılan defilelerini farklı bir şekilde uyarlayacaklarını açıklamıştı. Canlı yayınlanacak etkinlik aynı zamanda belgesel olarak vizyona girecek ve dünya genelinde 20 tasarımcının Victoria’s Secret’a özel tasarımlarını sergileyecek.

“Bu film Victoria’s Secret’in marka değişiminin bir yansıması olacak,” diyen Victoria’s Secret Kreatif Direktörü Raul Martinez, “Geçmişte sevilen ikonografiye selam vererek, ancak cesur, yeniden tanımlanmış bir şekilde moda, ihtişam ve eğlence tarafından yönlendirilecek. Platformumuzu sunmaktan ve kadınların hikayelerinin ve bakış açılarının bireyselliğini kutlayan küresel yaratıcıların merceğinden ve sanatından keşfetmesini sağlamaktan büyük onur duyuyoruz” diye ekledi.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret)

2019’da iptal edilen geleneksel defile, podyumdaki çeşitlilik eksikliği sebebiyle eleştirilmişti. Şimdi, gelecek vaat eden defile, Victoria’s Secret’ın tüm bedenlerdeki ve ırklardaki kadınları güçlendiren ve yükselten bir itibar olarak şirketin en son yeniden markalaşma girişimi olarak görülüyor.

Aşağıda Victoria’s Secret Dünya Turu hakkında bilmeniz gerekenleri görebilirsiniz…

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Victoria’s Secret Dünya Turu belgeseli Eylül ayında vizyona girecek. Basın bültenindeki nota göre defile aynı zamanda canlı bir etkinlik olarak paylaşılacak.

PODYUMDA KİMLER OLACAK?

Belgesel, Bogotá, Lagos, Londra ve Tokyo şehirlerinden (VS20 olarak adlandırılan) 20 küresel kreatifin dört moda koleksiyonu yaratırken perde arkası sürecini takip edecek. Bu dört koleksiyon, markanın özel tasarımlarıyla birlikte podyumda sahnelenecek.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Bogotá’yı moda tasarımcısı Melissa Valdes, film yapımcısı Cristina Sánchez Salamanca, ressam Lorena Torres, koreograf Piscis ve müzisyen Goyo temsil ederken, Lagos’u moda tasarımcısı Bubu Ogisi, film yapımcısı Korty, sanatçı Eloghosa Osunde, sanatçı Ashley Okoli ve müzisyen ve fotoğrafçı Wavy the Creator temsil ediyor. Londra yaratıcıları arasında tasarımcı Supriya Lele, film yapımcısı Margot Bowman, sanatçı ve yazar Ebun Sodipo, iç giyim tasarımcısı Michaela Stark ve sanatçı Phoebe Collings yer alıyor. Son olarak, Tokyo VS20 üyeleri tasarımcı Jenny Fax, film yapımcısı Umi Ishihara, ressam Kaito Itsuki, dansçı Aoi Yamada ve sanatçı Kom-I’den oluşuyor.

ORİJİNAL ‘MELEKLER’ PODYUMA GERİ DÖNECEK Mİ?

Bella ve Gigi Hadid, Adriana Lima, Candice Swanepoel gibi süper modellerin ve eski Victoria’s Secret podyumlarının dayanak noktası olan modellerin ve daha fazlasının yeni belgesel ve canlı gösteri için ekranda yer alıp almayacakları henüz belli olmasa da Victoria’s Secret’ın son zamanlarda yeni bir yöne gittiğini düşünürsek, yeni “kolektifin” çoğunlukla yeni yüzlere sahip olacağını tahmin edebiliriz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen